Utorak 30. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 21.10.2015.
09:31
Tanjug A

Božović pred Vošu: Od nas zavisi

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović izjavio je da će njegov tima savladati Vojvodinu u derbiju 14. kola Superlige ako ponovi partije iz prethodnih utakmica.

FK Crvena zvezda
Kreće po 11. trijumf: Miodrag Božović, trener Crvene zvezde

- Očekuje nas težak meč, jedan od derbija šampionata. Vojvodina ima solidnu ekipu, što je pokazala u Evropi protiv Sampdorije. Bez obzira na sve, očekujemo nastavak niza i uz dužno poštovanje sve zavisi od nas. Ako budemo na nivou pobedićemo - rekao je Božović na konferenciji za medije na stadionu Rajko Mitić. 

Božović se žalio da su crveno-beli često na meti grubih startova protivnika. 

Katai: Emocije po strani

Najbolji strelac lige Aleksandar Katai, bivši fudbaler Vojvodine, rekao je da se nada nastavku pobedničke serije.
- Ako uđemo u utakmicu kako bi trebalo neće biti problema. Emocije ostavljam sa strane, profesionalac sam i daću sve od sebe. Svi ćemo biti motivisani - rekao je Katai i dodao da mu znači što je najbolji strelac lige, ali da su mu bitnije pobede.

- Imamo problema zbog čudnog sudijskog kriterijuma. Prozivaju nas da često imamo igrača više, ali su moji igrači na meti grubih startova. Zvezdini fudbaleri su pokretljiviji, brži i teško ih je zaustaviti. Mnogo faula prave na nama, zbog čega su povređeni Grujić i Jovanović, danas ćemo videti da li će igrati - istakao je Božović. 

On je poručuo da se nada da će uspeti da obori klupski rekord trenera Slaviše Stojanović sa 15 pobeda u nizu. 

- Imao sam seriju kao trener Borca i Lokomotive od 13 mečeva bez poraza, ali ovoliko pobeda nisam nikad. Čuo sam za Stojanovićev rekord, voleo bih da stignemo, ali se ne opterećujemo. Svaka naredna utakmica je najbitnija, ako uspemo da pobedimo sva četiri meča na svom terenu onda ćemo biti prvaci prvog dela sezone - dodao je Božović. 

On je kazao da se plaši napadača Vojvodine Ognjena Ožegovića, posebno jer je prošao omladinsku školu Zvezde. 

- Svi bivši igrači Zvezde imaju veliki motiv protiv bivšeg kluba, postigao je šest golova, nekoliko efeknih. Izgleda kao da je čovek motiva, inspirišu ga velike utakmice. Pored njega tu je Stanisaljević koji ima dobar šut. Mi smo gazde ovde, ali može da se desi. Po kvalitetu smo bolji - poručio je crnogorski stručnjak.
  
Utakmica između Crvene zvezde i Vojvodine igra se u sredu od 17.30 na stadionu Rajko Mitić, posle čega će biti organizovan humanitarni koncert za Kosovo i Metohiju.

Zagorčić: Zvezda apsolutni favorit, ali...

Trener fudbalera Vojvodine Zlatomir Zagorčić rekao je danas da gostovanje Crvenoj zvezdi ne dolazi u dobrom trenutku, ali da veruje da njegov tim može da napravi iznenađenje i pobedi. 

- U okolnostima u kojima se nalazimo, sledi nam gostovanje Crvenoj zvezdi, koja će sutra biti apsolutni favorit, kako zbog igre, tako i svega ostalog. Jednostavno, nemamo drugog izbora, sem da idemo na pobedu i da odigramo jednu jaku i cvrstu utakmicu. Nezahvalno je pretiti Zvezdi, pogotovo pred utakmicu na njenom stadionu, ali ništa nam drugo nije preostalo, osim da damo sve od sebe kako bismo osvojili tri boda - rekao je Zagorčić za klupski sajt.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online