Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 20.09.2015.
19:46 >> 22:02h
Vestionline A

Opet kiks: Partizan na -10, navijači traže smenu Milinkovića

Posle poraza u derbiju od Crvene zvezde, šampion Srbije Partizan ponovo je razočarao. Radnički iz Niša odoleo je u Humskoj i odneo bod - 0:0.

partizan.rs
Najbolji igrač Partizana: Andrija Živković

Partizan je još jednom iznervirao i razočarao svoje navijače, pošto nije uspeo da pobedi
Radnički iz Niša na svom terenu. U Humskoj nije bilo golova, što je izazvalo i nezadovoljstvo publike, koja je u jednom trenutku skandirala i tražila ostavku trenera Zorana Milinkovića.

Crno-beli su napadali u većem delu meča, stvorili su nekoliko šansi, ali ih nisu iskoristili. Prvenstveno Abubakar Oumaru i Ivan Šaponjić.

Nišlije su se opredelile za defanzivnu igru, ali su pretile iz kontri i prekida. Ipak, ni oni nisu stvorili neku izglednu šansu, pa je meč na kraju završen najnepopularnijim rezultatom.

Stevanović je u 94. minutu imao možda i najbolju priliku, ali je loše šutirao i time je i poslednja nada za crno-bele otišla u nepovrat.

PARTIZAN: Ž. Živković, Bandalovski, Balažic, Fabrisio, Leković, Jevtović, Brašanac, Lukić, A. Živković, Oumaru, Božinov.
RADNIČKI NIŠ: A. Jovanović, Petrović, R. Bulatović, Lakić Pešić, D. Bulatović, Bogdanović, Blažić, Apostolović, Marjanović, Zemljanuhin, Ašćerić.

TOK UTAKMICE PROČITAJTE OVDE:

90+5. minut - Kraj utakmice.
90. minut - Igraće se još pet minuta nadoknade.
85. minut - Loš potez Brašanca, krenuo je ka šesnaestercu Radničkog u kontri, a onda je dao sebi predug for i izgubio loptu.
83. minut - "Kizo odlazi" čuje se sa tribina u Humskoj 1.
81. minut - Partizan napada, ali dosta jalovo, bez pravih prilika za gol.
78. minut - Vladimir Bogdanović je pokušao, ali je golman bio na oprezu.
76. minut - Preteruje Andrija Živković u solo akcijama i ponovo gubi loptu.
73. minut - Slobodan udarac sa 18 metara iskosa za crno-bele. Andrija Živković mlak udarac, bez opasnosti po golmana.
70. minut - Partizan je krenuo u totalnu ofanzivu i to je moglo skupo da ga košta. Opasno je šutirao levi bek Radničkog Darko Bulatović, a lopta je zatresla spoljni deo mreže.
67. minut - Treći uzastopni korner za Partizan. Ponovo ništa.
65. minut - Najbolju priliku na utakmici nije iskoristio Ivan Šaponjić. Sam se našao Šaponjić pred golmanom Jovanovićem, malo iskosa, šutirao je u suprotni ugao, ali je golman Radničkog nogom odbranio.
63. minut - Gužva pred šesnaestercem Radničkog, lopta je sve vreme nekako bežala igračima Partizana i na kraju je pobegla.
57. minut - Odličan udarac Oumarua iskosa, van šesnaesterca, ali brani Jovanović.
56. minut - Dobar pokušaj Kazahstanca Zemljanuhina, lopta je pogodila gornji deo mreže.
53. minut - Dobra prilika za Partizan, Oumaru je dobio loptu na 17-18 metara od gola, umesto da odigra na stranu rešio je da šutira, a lopta je otišla pored gola. Saša Lukić izlazi iz igre. Na terenu je Saša Ilić.
48. minut - Očajan centaršut Brašanca sa leve strane, u gol aut.
46. minut - Počeo je drugi deo meča.
45+2. minut - Kraj prvog poluvremena.
43. minut - Slobodan udarac za Partizan na ivici šesnaesterca, na samom roglju. Iznudio ga je Bandalovski odličnim solo prodorom. Ipak, nema opasnosti po Nišlije.
39. minut - Odličnu šansu napravio je Partizan iz auta! Leković je izbacio loptu Božinovu, koji je krenuo sam na golmana, šutirao mu kroz noge, ali je Jovanović uspeo da odbrani.
35. minut - Valerij Božinov potpuno nevidljiv na terenu, a Saša Marjanović je dobio žuti karton zbog grube igre.
31. minut - Revija grešaka na sredini terena, na obe strane.
28. minut - Igra se dinamično. Gledamo žestoke duele na sredini terena. Partizan ima inicijativu, dok Radnički vreba šanse iz prekida, pošto u svojim redovima ima nekoliko veoma visokih igrača. Petrović je dobio žuti karton zbog grubog starta.
23. minut - Pokušao je visoki štoper gostiju Radoš Bulatović da kreira akciju, ali to nije dobro prošlo za njegov tim. Ponovo gužva pred golom Partizana posle kornera, ipak Radoš Bulatović nije uspeo da zahvati loptu.
19. minut - Uzvratio je Partizan odmah preko Božinova. Bugarin je oštro šutirao, ipak pravo u golmana Jovanovića.
17. minut - Velika šansa za Radnički. Nikola Ašćerić se oprobao, ali tik pored stative.
12. minut - Sa više od 30 metara je pokušao Bogdanović da zapreti golmanu Partizana, ali je lopta otišla preko gola.
10. minut - Sve je sjajno uradio Lukić po desnoj strani, centrirao za Brašanca, koji je produžio loptu za Oumarua, a napadač crno-belih potpuno sam na sedam, osam metara od gola tukao je preko prečke.
7. minut - Imao je Partizan solidan napad. Najbolju poziciju za šut je imao Brašanac glavom, ali je slabo šutirao, a u nastavku akcije je Andrija Živković izborio korner.
3. minut - Loš centaršut Živkovića iz slobodnog udarca. Bez opasnosti po Jovanovića.
1. minut - Utakmica je počela.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online