Utorak 21. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 20.08.2015.
11:56 >> 22:22h
Vestionline A

Fudbalski transferi: Parker doviđenja, Pantić u Eibaru, Mario Lacijal

Još desetak dana ostalo je do kraja letnjeg prelaznog roka. Osipa se Zvezdina ofanzivna linija. Mančester siti "oteo" gradskom rivalu Otamendija. Miha i dlaje traži vezistu, pojačava se i Vest Hem, transfer Pedra je završen...

Na portalu VESTIONLINE pratite dešavanja na fudbalskoj pijaci.

21.36 - Tim Šervud je prelomio - Kijeran Ričardson, Čarls N'Zogbija i Filip Senderosodlaze iz Aston Vile do kraja prelaznog roka. 

21.05 - Predstavnici Kjeva nazvali su Adrijana Galijanija i raspitali se kakva je mogućnost da uzmu Antonija Noćerina, javlja milanska "Gazeta". Kako je Roberto Sorijano već viđen kao novi igrač Milana, a pokriva upravo Noćerinovu poziciju, jasno je da će italijanski internacionalac ostati bez mesta u timu. 

20.39 - Fernando Ljorente definitivno je stavio tačku na svoju epizodu u Juventusu i karijeru će nastaviti u Sevilji, javlja madridska "Marka". 

Dva kluba postigla su usmeni dogovor kasno popodne, a nekadašnji napadač Atletik Bilbaoa će u narednih nekoliko dana, verovatno do kraja nedelje, stići u Andaluziju kako bi prošao medicinske preglede i potpisao ugovor sa novim poslodavcima. Sevilja ćeLjorentea dovesti na jednogodišnju pozajmicu.

19.47 - Ostaćemo još malo na novostima koje donosi nemački "Sport Bild". Naime, Hamburg je ozbiljan u nameri da do kraja prelaznog roka kapariše talentovanog 20-godišnjeg ofanzivnog vezistu bečkog Rapida Luisa Šauba. Reprezentativac Austrije je, navodno, oduševio ljude HSV-a svojim igrama u kvalifikacijama za Ligu šampiona, zbog čega je nemački klub spreman da što pre uđe u pregovore. Šaub ima važeći ugovor do juna 2017. godine.

18.40 - A sada jedna jako dobra vest za sve navijače Intera - Fabio Koentrao je podneo zahtev da bude stavljen na transfer listu! Pitanje je samo šta će portugalski levi bek odabrati - Benfiku, Romu ili Inter?

17.47 - Uprava novopečenog italijanskog prvoligaša Karpija kontaktirala je Torino oko kupovine napadača Amaurija. Iskusni golgeter proteklih godina je promenio veliki broj klubova, igrao za Parmu, Palermo, Juventus, Fiorentinu, ali se odlazak u Torino pokazao kao potpuni promašaj.

16.31 - Lacio je napravio dogovor oko dolaska Marija Balotelija. Ali samo u slučaju da prođu Leverkuzen u plej-ofu za Ligu šampiona. Reč je o pozajmici, a Liverpul je čak pristao i na opciju da Lacio plaća samo 30 odsto Balotelijeve plate, dok bi preostalih 70 odsto i dalje plaćali Redsi.

16.23 - Marko Andreoli je na izlaznim vratima Intera, a samo je pitanje koju ponudu će odabrati. Odbio je Olimpijakos i PAOK jer želi da ostane u Italiji. Opcije su Fiorentina, Bolonja i Lacio.

15.09 - Aleksandar Pantić će opet voditi borbe za prvoligaški status u Španiji pošto je danas prešao u Eibar kojem se predviđa grčevita borba za opstanak.

Viljareal je opet pozajmio srpskog defanzivca na godinu dana, što je bilo i očekivano s obzirom da trener Marselinjo ne računa ozbiljno na njega i da se od početka prelaznog roka spekulisalo o Pantićevom odlasku. Jedno vreme se pominjao i Rajo Valjekano, ali je taj interes ubrzo utihnuo.

Ipak, u finišu prelaznog roka, Viljareal je uspeo da pozajmi Pantića Eibaru u kojem je prošle sezone igrao Dejan Lekić. 

14.59 - Selta se i dalje nada dogovoru sa Romom oko dovođenja Žervinja. Napadača iz Obale Slonovače figurira kao zamena za Nolita koji se seli u Barselonu. To znači i da su manje šanse da Slavoljub Srnić potpiše za Seltu. I veće da pojača Crvenu zvezdu. 

14.52 - KONAČNO! Pedro je novi igrač Čelsija, svoj komentar dao je i legendarni fudbaler Tijeri Anri. Opširnije OVDE.
14.33 - Aleksa Songa dele još samo lekarski preglediod potpisa za Vest Hem, potvrdio je menadžer "čekićara" Slaven Bilić.

14.11 - Pedro napušta Barselonu! Katalonski gigant potvrdio je da je napadač na izlaznim vratima "Kamp Noua".

- Pedro je dobio dozvolu da napusti trening u četvrtak kako bi se skoncentrisao na pitanja koja se tiču njegove dalje karijere - saopštila je Barselona.

13.31 - Siniši Mihajloviću preostalo je još malo vremena da pronađe igrača na sredini terena kojeg traži već duže vreme. Poslednji u nizu potencijalnih pojačanja Milana je Musa Sisoko, piše "Dejli Mejl". Problem bi moglo da predstavlja obeštećenje od 22 miliona evra sa igračem koji ima ugovor sa Njukaslom do 2019. godine.
12.59 - Prelazak Džonatana de Guzmana iz Napolija u Marsej propao je onog trenutka kada je "Velodrom" napustio Marsel Bjelsa. Sada je holandski reprezentativac na vezi sa Sanderlendom od koga će Napolitanci dobiti pet miliona evra za jednogodišnju pozajmicu.

12.47 - Bliži se kraj prelaznog roka a Sevilja vrši sve jači pritisak na Juventus. Fernando Ljorente velika je želja španskog prvoligaša koji se, prema pisanju tamošnjih medija, dogovorio sa Seviljom. Navodno, "Stara dama" pravi probleme, ali bi u narednih nekoliko dana trebalo da popusti.

12.00 - Rat mančesterskih velikana oko potpisa Nikolasa Otamendija pripao je Sitiju! Defanzivac Valensije potpisao je petogogodišnju saradnju sa "građanima" i u novom klubu nosiće dres sa brojem 30. 

- Došao sam ovde da pružim sve od sebe, borim se iz utakmice u utakmicu i pomognem Sitiju da dostigne najbolje rezultate. Nadam se da ćemo osvojiti nekoliko trofeja - rekao je 27-godišnji defanzivac.

11.53 -  Još jedan Zvezdin igrač je na pragu odlaska iz kluba. Radi se o Luki Joviću. Opširnije OVDE.

11.48 - Fudbaler Crvene zvezde Džošua Parker do kraja godine igraće na pozajmici u Aberdinu, potvrdio je škotski klub na zvaničnom sajtu. Reprezentativac Antigve i Barbude napušta tabor crveno-belih već posle sedam meseci pošto nije opravdao očekivanja. Parker je u Zvezdu došao iz Domžala, a igrao je još za za Kvins Park Rendžers i nekoliko engleskih nižerazrednih klubova poput Oksforda, Oldama i Nortemptona. Ugovor sa Zvezdom ističe mu u januaru 2017. godine.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online