Petak 10. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 06.08.2015.
10:18
Tanjug A

Crno-beli složni: Verovali smo!

Fudbaleri Partizana burno su proslavili pobedu protiv Steaue za prolaz u plej-of za Ligu šampiona redom ističući da su svi verovali u uspeh.

Tanjug
Crno-bnela čarobna noć: Partizan na pragu sna, zvanog Liga šampiona

Crno-beli su slavili protiv rumunskog prvaka sa 4:2 i istovremeno osigurali učešće u grupnoj fazi Lige Evrope na jesen, a Darko Brašanac je naglasio da se ekipa nije predavala i pored zaostatka na poluvremenu. 

- Mislim sa smo u prvom poluvremenu delovali dobro, nismo prestajali da igramo našu igru. Imali smo dosta pehova, ali smo pokazali karakter. Ponosan sam na ekipu i stručni štab i osećam se sjajno. Bilo ko da dođe u sledećem kolu nije bitno, jer smo obezbedili još osam evropskih utakmica. Sigurno da se osećam mnogo lakše, verovao sam u prolaz i zato smo prošli - rekao je Brašanac. 

Strelac trećeg gola za Partizan Andrija Živković takođe je naveo da su igrači verovali u pobedu, a da im je trener na poluvremenu rekao da sigurno dolaze do cilja. 

- Hvala navijačima, sjajan je osećaj. Kada smo krenuli da gubimo ipak smo verovali u pobedu i na kraju uspeli. Ovo je moj najdraži gol u dresu Partizana, svakako. Ko god da dođe u sledećem kolu sa svima možemo da se nosimo. Trener je na poluvremenu rekao da ćemo dobiti i u to smo verovali. Još jednom, sjajan osećaj preokrenuti utakmicu, glava je još vruća ali idemo korak po korak. Navijači su sjajni, transparent na jugu bio ke motiv da igram još bolje - zaključio je Živković. 

Kapiten Partizana Stefan Babović večerašnju pobedu posvetio je svim Srbima iz Krajine, prognanim i stradalim u vojno-policijskoj akciji "Oluja" pre 20 godina i ponovio da je današnji dan tragičan za istoriju Srbije. 

- Luda utakmica, utisci još treba da se slegnu. Ovu utakmicu posvećujemo svim Srbima iz Krajine, za sve njihove porodice, jer ovo je tragičan dan u našoj istoriji. Naravno, ovo je pobeda za sve navijače, za naše Grobare. Pokazali smo da smo bolji tim, trebalo je malo strpljenja, ali smo se digli i uspeli. Sve vreme smo verovali, jer smo dali sve od sebe i ovo je uspeh celog tima - rekao je Babović.  

Bugarski napadač Valeri Božinov kazao je da je ekipa i pored promašenog penala nastavila da veruje, a da će i ubuduće preuzimati odgovornost za najstrože kazne. 

- Sjajan je osećaj dobiti ovakvu utakmicu. Prvo poluvreme bilo je izuzetno teško, trener nas je podržao i rekao da verujemo u sebe. Ne znam šta mi je prošlo kroz glavu kada sam promašio penal, ali neko gore to sve gleda i možda je ovako i lepša pobeda. Navijači su verovali u nas i hvala im, oni su bili naš 12. Igrač. I Mesi promaši penal, sve je to normalno, svima se to desi - zaključio je Božinov. 

Žreb plej-ofa za učešće u Ligi šampiona biće održan u petak u Nionu.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online