Sreda 1. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 13.07.2015.
13:23
Tanjug A

Milinković i Babović o startu evro odiseje

Trener Partizana Zoan Milinković rekao je da bi bilo jako dobro da crno-beli već u prvom meču protiv gruzijske ekipe Dila Gori reše pitanje plasmana u naredno kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, ali da je najvažnije da se prođe.

Tanjug
Stefan Babović i Andrija Živković probaće da obezbede miran revanš Partizanu u Gruziju

- Imali smo puno aktivnosti u poslednjih mesec dana, iza nas su pripreme, prelazni rok i jedva čekamo da sezona krene. Važno je da prođemo dalje i da što pre dostignemo takmičarsku formu, verujem da će posle sve da bude lakše. Daj Bože da sutra rešimo sve, s obzirom na to da je početak sezone moguće su dileme, ali mislim da smo spremni da odgovorimo izazovima - izjavio je MIlinković na konferenciji za medije na stadionu Partizana. 

On je dodao da nema kadrovskih problema i da svi, osim Fabrisija  koji nije dobio sertifikat, konkurišu za mesto u timu. 

- Sa respektom dočekujemo prvaka Gruzije, radi se o ekipi koja zna da igra fudbal i ima iste ambicije kao i mi. Oslanjaju se na rušku školu, sa puno trčanja, fizički su snažni", naveo je Milinković, uz konstataciju da je stručni štab imao dosta problema da dođe do informacija i skautira rivala. 

Trener crno-belih pozvao je navijače da u što većem broju dođu na stadion. 

- Nećemo im ostati dužni, svi dobro znaju koliko nam znače i da jedni bez drugih ne možemo. Doveli smo pojačanja koja mogu da unaprede igru, a prava slika o mogućnostima tima videće se sutra - zaključio je Milinković. 

Zamenik kapitena Stefan Baboivić istakao je da bi bio zadovoljan pobedom od dva gola razlike, ali i upozorio da srpski šampion nije u poziciji da bilo kome preti. 

- Zadovoljni smo onim što smo uradili, doveli smo prava pojačanja, mislim da smo jači nego prošle sezone, pogotovo u napadu i očekujem da to pokažemo na terenu. Ipak, ne smemo nikom da pretimo, moramo da poštujemo rivala jer više nismo velesila u fudbalu - rekao je Babović. 

On je poručio da želi mesto u Ligu šampiona, ali da bi bio zadovoljan i grupnom fazom Lige Evrope, jer bi to značilo klubu na finansijskom planu. 

- Partizanu su uvek potrebna pojačanja, kao i svim velikim klubovima, a posebno je to bilo  jasno posle izgubljenog finala Kupa protiv Čukaričkog. Klub je doveo ekstra pojačanja, s obzirom na finansijsku situaciju i na njima je da opravdaju tu ulogu - naveo je Babović. 

Prva utakmica drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Partizana i gruzijskog Dila Gori igra se u utorak od 20.45 sati na stadionu u Humskoj.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online