Ponedeljak 20. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 29.04.2010.
11:06
Vestionline, Novosti A

Antić pronašao golmana u Portugalu

Najbolje ocenjeni golman Portugala mogao bi u Južnoj Africi da čuva mrežu Srbije! Neće Radomir Antić da pozove stranca pod državnu zastavu, već je reč o Anđelku Đuričiću, nekadašnjoj "jedinici" kulskog Hajduka, a danas Uniao Leirije.

U potrazi za trojicom najboljih golmana koji bi reprezentovali Srbiju na Mundijalu, Antić je bacio pogled i ka Portugalu, gde ga je oduševio kvalitet Đuričića.

"Iza njega je sjajna sezona! Anđelko ima sjajne kvalitete, tehniku i u pravim je godinama da može da brani na Svetskom prvenstvu. Ima velike izglede da bude pozvan u reprezentaciju - rekao je Radomir Antić.


Radosnu vest Anđelko Đuričić, kako se šali na svoj račun, nije mogao da - pročita.

"Ne znam još portugalski toliko dobro, pa sam samo video sliku u novinama, ali su mi drugi preneli o čemu se radi. Šta drugo da kažem osim da sam presrećan što sam dobrim partijama skrenuo pažnju na sebe. Reči selektora Antića, čak i ako ne dobijem poziv na kraju, za mene su velika satisfakcija za uloženi trud i rad do sada u karijeri i veliki podstrek".


O tome da li će u maju dobiti poziv za put na Mundijal, Anđelko tvrdi da ne razmišlja.

"Takav sam tip čoveka da ne volim da gledam u daleku budućnost, niti da se opterećujem nekim stvarima koje u najvećoj meri ne zavise od mene. Ponekad jesam pomislio, na tren, kako bi bilo lepo da obučem dres reprezentacije, međutim, ne dozvoljavam sebi da me nose takve misli. Ali, ne treba da kažem, podrazumeva se, da bih doleteo iste sekunde u Beograd, ako bi me pozvali".


Sastavi odbrane, veznog reda, pa i najvećeg dela napada se uglavnom znaju. Jedino je kod golmana dilema koja će dvojica, uz Vladimira Stojkovića, u Južnu Afriku. Javnost se pribojava što ni prvi čuvar mreže selekcije Srbije nema mnogo mečeva u „rukavicama“ ove sezone.


"Ne slažem se da imamo probleme sa golmanima. Tačno je da Stojković nekako ne može da izabere pravi klub, ali je u reprezentaciji do sada sve odradio odlično. Mladom Željku Brkiću treba da se pruži šansa, moramo da mislimo na budućnost. Čujem i da Bojan Isailović sjajno brani u Poljskoj. Kada se sve to sabere, mislim da za zabrinutost oko golmana za SP nema razloga", poručuje kandidat za mesto u srpskom jatu "orlova“ Anđelko Đuričić.
 

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online