Nedelja 28. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 28.02.2015.
15:54 >> 16:55h
Tanjug A

JSL: Čukarički prestigao Zvezdu, Voša slavila

Fudbaleri Vojvodine pobedili su u Novom Sadu Mladost iz Lučana sa 2:1 (0:0) u 17. kolu Super lige Srbije.

Arhiva
FOTO: Ilustracija

Pobedu ekipi Zorana Marića doneli su Mijat Gaćinović u 50. i Mirko Ivanić u 63, dok je počasan pogodak za goste postigao Golemić u 76. minutu iz penala.

Rezultati i strelci

17. kola:

Borac - Rad 0:1 (Mihajlović 32)
Napredak - Radnički Kragujevac 1:0 (Ivičić 26)
Vojvodina - Mladost 2:1 (Gaćinović 50, Ivanić 63. - Golemić 76. penal)
Spartak - OFK Beograd 1:0 (Ivanović 14)
Voždovac - Donji Srem 0:1 (Spalević 49)

Novi Pazar - Čukarički 1:2 (Radivojević 10 - Matić 21, Srnić 47)

Novosađani su se sa nova tri boda izjednačili na drugom mestu na tabeli sa Crvenom zvezdom, ali i šest manje od lidera Partizana. Ipak, "večiti rivali" će tek odigrati svoje utakmice, ali Vojvodina dobrim rezultatima želi da se uključi u borbu za titulu.

U derbiju začelja Donji Srem je minimalnim rezultatom savladao Voždovac u gostima.

Voždovac nije uspeo da ponovi dobru partiju iz prošlog kola i remija protiv Partizana (3:3), a razlog za to je loša završnica napadača.

Džugurdić, Škerjanc i Odita nisu iskoristili nekoliko odličnih prilika, dok su Pećinčani iskoristili jedinu ozbiljnu šansu i preko iskusnog Darka Spalevića odneli tri boda.

Važnu pobedu u borbi za opstanak ostvario je Napredak, koji je u Kruševcu bio bolji od kragujevačkog Radničkog golom hrvatskog fudbalera Tomislava Ivičića u 26. minutu. Minimalan trijumf zabeležili su fudbaleri Spartaka nad OFK Beogradom na svom terenu, kao i Rad u Čačku protiv Borca.

Fudbaleri Čukaričkog nastavili su sa odličnim partijama u domaćem prvenstvu pošto su danas u gostima pobedili Novi Pazar sa 2:1 (1:1) u 17. kolu Superlige Srbije. Čukarički je uspeo da zabeleži četvrti trijumf u nizu, iako je Novi Pazar poveo u 10. minutu golom Vladimira Radivojevića. Kapiten Igor Matić ubrzo je izjednačio, a Slavoljub Srnić u 47. minutu doneo preokret.

Ekipa Vladana Milojevića je pobedom u Novom Pazaru "preskočila" Crvenu zvezdu i Vojvodinu i sada se nalazi na drugom mestu sa pet bodova manje od lidera Partizana, ali "večiti rivali" imaju meč manje. Utakmica na Gradskom stadionu u Novom Pazaru odigrana je bez prisustva publike zbog divljanja domaćih pristalica na meču protiv Partizana u jesenjem delu sezone kada je petardom podođen trener crno-belih Marko Nikolić.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online