Sreda 1. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 26.08.2014.
11:16
Beta A

Pelegrini: Jovetić je ovo zaslužio

Trener fudbalera Mančester sitija Manuel Pelegrini pohvalio je napadača svog tima Stevana Jovetića, koji je postigao dva gola protiv Liverpula i istakao da bodovi protiv "crvenih" vrede dvostruko.

Zaslužio pohvale: Stevan Jovetić
 

Mančester siti je sinoć na svom terenu pobedio Liverpul sa 3:1 golovima dvostrukog strelca Jovetića i Serhija Aguera. Gol za Liverpul postigao je igrač Sitija Pablo Zabaleta, koji je zatresao svoju mrežu.

"Jovetić je radio tokom cele utakmice i kada nije imao loptu. Prošle sezone nije imao sreće, ali nikada nisam sumnjao u njegov kvalitet. Dobro je početi sezonu na ovaj način, posebno posle prošle, ali ne razmišljam o njemu kao novom igraču", rekao je Pelegrini, preneli su britanski mediji.

"Potrebna su nam četvorica napadača. Jovetiću dobro ide, ali ne smemo zaboraviti da je (Alvaro) Negredo povređen. Edin Džeko, Jovetić i Aguero dobro rade. Važno je da tako i nastave", dodao je Pelegrini.

Mančester siti posle dva kola ima šest bodova, a Liverpul tri manje.

"Za mene ove utakmice vrede šest bodova - pogotovo kada igrate na domaćem terenu. Liverpul je jedna od ekipa koja će se boriti za titulu i pobeda protiv njega je važna. Imali smo težak raspored na početku i važno je što smo pobedili u drugom kolu", rekao je Pelegrini.

Trener Liverpula Brendan Rodžers rekao je da je razočaran načinom na koji je ekipa primila prvi gol.

"Nismo bili na oprezu u šesnaestercu kod prvog gola i to je razočaravajuće. Kod drugog pogotka su napravili dobru akciju i nekada morate da pohvalite kvalitet protivnika", rekao je Rodžers.

Trener "crvenih" istakao je da je zadovoljan što je u klub došao dosadašnji napadač Intera Mario Baloteli.

"To je dobar posao. Baloteli je talenat svetske klase. Bilo nam je potrebno pojačanje u napadu. To je proračunati rizik, ali verujemo da možemo da mu pomognemo da sazri, kao igrač i kao mlad čovek. Nisam zabrinut", rekao je Rodžers.

Baloteli je tokom karijere imao problema s ponašanjem, u više navrata se sukobljavao s trenerima i saigračima.

"On dolazi s reputacijom, ali nadamo se da u našem klubu možemo da suzbijemo takvo ponašanje. Zna da je sada deo našeg tima u kome nema egoista. Ova grupa je došla do Lige šampiona jer je igrala kao tim. Mislim da su igrači uzbuđeni zbog Balotelijevog dolaska, ja se svakako radujem", rekao je Rodžers.

"Samopouzdanje je jedna stvar koja mu ne nedostaje. Ima veru i fudbalsku aroganciju, a to imaju samo najbolje ekipe", dodao je Rodžers.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online