Nedelja 19. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Nedelja 09.02.2014.
15:03
Vesti, FK Partizan A

Kao nekad u Jugoslaviji: Partizan bolji od Sarajeva

Na priprema u Turskoj sastali se fudbaleri iz Srbije i Bosne i Hercegovine, na klupi Hrvat, na tribinama Crnogorci, a pobedili Beograđani

Uspomene na stare dane: Direktor Partizana Albert Nađ i trener Sarajeva, Hrvat Robert Jarni

Kao nekad u zajedničkoj državi. Na terenu fudbaleri iz Srbije i Bosne i Hercegovine, na klupi hrvatski trener, na tribinama Crnogorci i mnogi drugi... A utakmica je igrana u - Turskoj.

Bio je to peti test fudbalera Partizana na pripremama u Antaliji, a protivnik ekipa Sarajeva, nekadašnji rival iz Jugoslavije.


Prvi duel crno-belih i ekipe u bordo dresovima posle više od 20 godina završen je pobedom Beograđana, a jedini gol postigao je mladi Nikola Ninković u 81. minutu posle uspešne kontre Predraga Luke u kojoj je izbacio Živkovića, ovaj proleteo kao raketa i onda uposlio Ninkovića, kome nije bilo teško da zatrese mrežu Sarajlija.


Utakmicu je posmatrala i kompletna ekspedicija Zete iz Golubovaca, koja se takmiči u elitnoj ligi Crne Gore, zatim selektor mlade reprezentacije Srbije Radovan Ćurčić, kao i brojni menadžeri i fudbalski stručnjaci…


Partizan je dan ranije odigrao meč sa slovačkim Ružomberokom (1:0), pa je trener Marko Nikolić protiv Sarajeva malo promešao karte i šansu pružio podmlađenom timu, dok je Sarajevo zaigralo u najjačem sastavu. Novi trener Sarajeva je Hrvat Robert Jarni, inače nekadašnji reprezentativac Jugoslavije.


Partizan je igrao u sastavu: Živko Živković (60. Petrović), Aksentijević, Ivković (46. Nemanja Petrović), Stanković, Gulan, Marković, Pantić, Andrija Živković, Grbić, Ninković i Fofana (46. Luka). Klupa: Nikola Petrović, Vulićević, Brašanac, Škuletić.


Partizan je u dosadašnjem delu priprema u Turskoj ostvario četiri pobede i poraz.


Crno-beli će u Antaliji ostati do 15. februara i odigrati još tri pripremna meča: u utorak sa Mariborom, u sredu sa Rabotničkim i dan pred povratak u Beograd sa najjačim protivnikom, prvakom Ukrajine Šahtarom iz Donjecka, što će biti generalna provera pred nastavak Superlige Srbije.

POVEZANE VESTI

Nedelja 09.02.2014. 20:06
'Sastali se fudbaleri iz Srbije i Bosne i Hercegovine, na klupi Hrvat, na tribinama Crnogorci, a pobedili Beograđani.' Niste zavrsili vic.
Nedelja 09.02.2014. 23:06
A Zvezdu vode Slovenci.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online