Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Ponedeljak 12.08.2013.
11:55
BETA A

Karadžić: Kokeza mi pretio!

Crvena zvezda je, sećate se, najavila ovakav scenario, a procenite sami sa kojom namerom.

Pretnje od Zvezdinog potpredsednika: Tomislav Karadžić
 

Bura oko zbivanja na meču Partizana i Novog Pazara po svemu sudeći se neće tako brzo stišati. Iako smo se već nagledali saopštenja. Međutim, ispostavilo se da su ona samo uvod u mnogo žešću borbu Crvene zvezde i rukovodstva FSS na čelu sa Tomislavom Karadžićem, koga u Ljutice Bogdana smatraju odgovorinim za sve mutnje radnje u srpskom fudbalu i pre svega protežiranje večitih rivala iz Humske.
Karadžić u izjavi za dnevni list Sport tvrdi da mu je potpredsednik Crvene zvezde Slaviša Kokeza to i rekao. Ali na nimalo prijatan način. Kokeza je, tvrdi Karadžić, pretio predsedniku FSS!
"U jednom trenutku stigla mi je SMS poruka sledećeg sadržaja: ’Tole, sram te bilo za današnju krađu na utakmici Partizan - Novi Pazar. Ti si definitivno organizator nameštanja u našem fudbalu. Slaviša Kokeza’. Bio sam, naravno, iznenađen, nisam mogao da verujem... Mislio sam da nije neka prevara ili zla namera prema potpredsedniku Crvene zvezde. Pozvao sam broj sa kojeg mi je stigla poruka i javio mi se Kokeza. Rekao mi je da je to njegova poruka, usput me pitao da li sam gledao utakmicu. Odgovorio sam da nisam u zemlji i pitao kakve to veze ima sa mnom, odnosno kakve su to poruke", počeo je Karadžić svedočenje.


Slaviša Kokeza je potom prešao na momemat kada su emocije proključale i navodno pale teške reči.
"Ostao je prvi svojim tvrdnjama, a ja nisam želeo da ulazim u dalju raspravu i ubeđujem visokog funkcionera Crvene zvezde u to koliko je njegov nastup nekulturan i problematičan. Takav da zahteva procesuiranje i udaljavanje iz fudbala. Rekao sam da će se ove optužbe i napadi naći pred organima FSS na šta mi je odgovorio: ’Radiće i drugi organi oko tebe i Saveza’. Pitam sam ga: ’Da li vi to meni pretite? Ako pretite onda me niste uplašili, svoj posao radim najbolje što umem’. I tu je razgovoru bio kraj. Za sada", zaključio je Karadžić intervju za Sport.


Ispostavilo se, dakle, da nije Crvena zvezda tek tako u jučerašnjem saopštenju stavila i sledeću rečenicu čime je i najavila da će je Karadžić optužiti za pretnje:
"Crvena zvezda, takođe, poseduje i informacije da će predsednik FSS već u ponedeljak pokušati da stvori sliku u javnosti, da su mu pojedini čelnici našeg kluba pretili tokom vikenda, nakon završetka utakmice Partizan – Novi Pazar, što ne odgovara utakmici. Uradi li navedeno Tomislav Karadžić, to će biti vrhunac bahatosti, jer mu niko iz Zvezde nije pretio, već mu je samo saopštena istina u lice".


Dakle, odgovor Zvezde ne treba očekivati jer ga je dala i pre Karadžićevog pitanja. Ili će nas, ipak, crveno-beli ubrzo demantovati? Ne bi bilo iznenađenje.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 12.08.2013. 13:51
Da je predsjednik FSS Karadzic umjesan u namjestanje utakmica ostaje pravosodju da utvrdi...ali jedno je kristalno jasno da veci bilmaz za fudbal od njega nikad nije sjedeo niti ce u fotelji predsjednika.
Ponedeljak 12.08.2013. 14:30
Zaštititi Toleta smeštajem u zatvor za narednih 10 godina! Toliko se nakrao da bi mogao celu ligu da finansira godinu dana.
Ponedeljak 12.08.2013. 14:15
Svi kao nesto iznenadjeni a svima jasno da je on stari udbasko crnogorski kadar koji jos ima podrsku . Naravno pipci kriminala polaze iz sporta i prozimaju celo drustvo. Zato je neophodna brza privatizacija sportskih drustava da se stane na put organizovanom kriminalu.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online