Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 15.07.2013.
15:40 >> 16:04h
mozzartsport.com A

Krstajić: Partizan vode jagnjeće brigade!

"Ne vide ispred svog nosa i ne zanima ih ništa što nije njihov lični interes", komentariše bivši sportski direktor mogućnost da crno-beli samo nekoliko dana pred početak evropskih kvalifikacija ostanu bez Ivana Ivanova.

Žao mu Vuka Rašovića: Mladen Krstajić
 

Gotovo da je situacija preslikana. Te 2011. godine Stefan Savić je otišao pred dvomeč sa nejakom Škendijom, da bi Partizan potom kvalifikacije za Ligu šampiona završio u okršaju sa belgijskim Genkom. Ovaj put se Ivan Ivanov sprema na put, a crno-beli startuju utakmicama protiv još jednog tima čije ime počinje na ’š’. U pitanju je Širak, koji ne bi trebalo da bude problem za srpskog šampiona, ali bi eventualni odlazak bugarskog štopera mogao da stručni štab stavi na velike muke pred kasnije dbovoje sa kvalitetnijim evropskim ekipama.


Kao što je i bilo te 2011. Mladen Krstajić, tadašnji sportski direktor Partizana dobro se seća kako ga je "izdalo" rukovodstvo na čelu sa Draganom Đurićem.
"Vidim da sadašnji sportski sektor Partizana prolazi kroz pakao kao što smo Aleksandar Stanojević i ja prolazili pre dva leta kada je uprava prekršila sva data obećanja i bez naše saglasnosti malo pre početka kvalifikacija za Ligu šampiona prodala Stefana Savića Mančester Sitiju. U to vreme ključnog igrača naše odbrane, bez prave alternative", kaže Krstajić za Mozzart Sport i nastavlja u dahu.


"Razumem ja želju sjajnog igrača i vrhunskog čoveka Ivana Ivanova da ode u veći klub za veći novac. Logična je i potreba Partizana da njegovu odličnu formu unovči godinu dana pre isteka ugovora i unese nešto novca u praznu klupsku kasu. Ali, tajming njegove prodaje samo još jednom potvrđuje da crno-bele vodi jagnjeća brigada. Ljudi koji ne vide dalje od svog nosa i ne zanima ih ništa što nije njihov lični interes", odbrusio je Krstajić rukovodiocima Partizana.


Politika uprave kluba bi, smatra bivši reprezentativac, mogla da ima katastrofalne posledice.
"Žao mi je Vuka Rašovića, jer znam koliko je dobar trener i koliko je posvećen Partizanu. Kao nekada Sale. Žao mi je i mlade ekipe. Momci imaju strahovit potencijal. Ali nemaju podršku uprave. Neka im je Bog u pomoći. A sve prave i iskrene Grobare molim da ih ’ne diraju’ u slučaju ne daj Bože neuspeha. Oni ništa neće biti krivi. Zna se ko radi protiv kluba. Ja ću i 24. jula biti u Humskoj, da makar navijanjem pomognem Vuku i klincima da im prvi korak u Evropi bude siguran i onakav kakav svi očekujemo", zaključio je Krstajić.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online