Sreda 15. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Ponedeljak 29.04.2013.
14:46
Vestionline A

Partizan smenio trenera Vermezovića

Fudbalski klub Partizan smenio je Vladimira Vermezovića sa mesta trenera i za novog šefa stručnog štaba imenovao Vuka Rašovića, odlučeno je na sednici Upravnog odbora ovog beogradskog kluba.

Kraj posla u Humskoj - Vladimir Vermezović

Vladimir Vermezović je preuzeo Partizan prošlog leta kada je potpisao trogodišnji ugovor, a smena je usledila dan posle utakmice u Novom Pazaru koja je završena nerešenim ishodom.

Crno-beli su imali 11 bodova prednosti u odnosu na drugoplasiranu Crvenu zvezdu, ali je posle tri nerešene utakmice i poraza od Vojvodine ta prednost na tabeli Superlige smanjena na samo dva boda.

Vuk Rašović je bio pomoćnik Slaviši Jokanoviću, Goranu Stevanoviću i Aleksandru Stanojevichu, a od 2011. godine je bio trener Teleoptika, filijale crno-belih.

Ne isključuje se mogućnost da Rašović ostane trener i sledeće sezone, ako odbrani titulu, kao ni da odmah potpiše ugovor do kraja sledeće sezone.

Iako je većina članova Upravnog odbora već odavno protiv Vermezovića, problem je poslednjih nedelja bilo to što bi u slučaju da mu se uruči otkaz morao da mu se isplati i preostali novac do isteka ugovora. U redovima 'crno-belih' su u ponedeljak pregovarali sa Vermezovićem da sporazumno raskinu ugovor, a da mu se isplati ono što bi zaradio do kraja sezone.

Poslednjih nedelja na Vermezovića je vršen pritisak da ugovor bude sporazumno raskinut, što je on odbio, a indirektno je sve potvrdio na jednoj od poslednjih konferencija za medije, na kojoj je rekao da sam odlučuje o svojoj sudbini.

Problem sa Vermezovićem je i njegov odnos sa igračima, koji su izgubili nadu da će odbraniti titulu. Tenzije unutar tima su velike, a u prilog tome govori i sukob između Marka Šćepovića lazara Markovića, kao i Aleksandra Mitrovića, a da je odnos igrača i trenera daleko od idealnog, pokazao je i golman Vladimir Stojković koji je na svoju ruku želeo da puca slobodni udarac na meču u Novom Pazaru.

Posle remija i blede igre u Novom Pazaru (0:0), "Grobari" su po završetku utakmice okrenuli leđa svojim ljubimcima kada su došli do tribine i tako pokazali šta misli...

Do kraja prvenstva ostalo je da se odigra još pet kola, a Partizan očekuju dueli s Radničkim iz Niša, Radničkim 1923, Crvenom zvezdom, Smederevom i Spartakom.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 29.04.2013. 15:04
Pa normalno,covek je prokockao 11 bodova,a sada je vrlo upitno da li Partizan ima uopse snage da odbrani titulu!
Ponedeljak 29.04.2013. 15:48
ma sa d je kasno da ga menjaju samo bacaju pare titulu su vec izgubili
Ponedeljak 29.04.2013. 20:33
Oni su titanik momentalno. Svadjaju se tuku se . Ispadose veci cigani od nas. Ziveo Sa Pintu!!!!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online