Ponedeljak 3. 6. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Sreda 05.09.2012.
11:06
Novosti.rs A

Novosti: Lukić se povlači u interesu kluba

Predsednik Crvene zvezde Vladan Lukić sastaće se tokom vikenda sa potpredsednikom Vlade Srbije Aleksandrom Vučićem zbog situacije u klubu.

Neće ga iz "Gasproma" - Vladan Lukić

Lukić je svestan da su promene u Crvenoj zvezdi neminovne, a prema saznanjima "Večernjih novosti“ spreman je da u najskorije vreme ode sa funkcije i oslobodi mesto za Dragana Džajića, čiji povratak u klub iz Ljutice Bogdana više nije tajna.

Kako navode izvori bliski "Marakani“, Lukić će tokom vikenda imati sastanak Vučićem, koji je već potvrdio da je u vezi Zvezde razgovarao i sa Džajićem, ali i sa Kirilom Kravčenkom, zamenikom generalnog direktora "Gasproma“, zaduženim za inostrana ulaganja.

Lukić je spreman da sasluša predloge za stabilizaciju Zvezde i da se povinuje svemu što je u interesu kluba. Na “Marakani” ništa neće moći da krene napred ukoliko ne bude značajnih ulaganja, a ona su dobrim delom vezana za odlazak aktuelne uprave.

Vučić je, inače, potvrdio je da "Gasprom“ traži garancije države za ulaganja u sport, kao i da postoje druge firme koje su spremne da investiraju, kako u Crvenu zvezdu, tako i u Partizan.

S obzirom na to da je rukovodstvo ruskog energetskog giganta još u decembru prošle godine izrazilo veliko nezadovoljstvo načinom na koji aktuelna uprava vodi Zvezdu i da su tada poručili da neće biti povećanja ulaganja, jasno je da u sklopu garancija koje Rusi traže spada i nova garnitura na čelu kluba.

Pošto su Zvezdu u prethodnom periodu, istina iz sasvim različitih razloga, napustili mnogi ljudi sa kojima je Lukić od početka mandata sarađivao, a da je poslednji u nizu i doskorašnji generalni sekretar Đorđe Stefanović, aktuelni predsednik je ostao skoro sam. Njegovim odlaskom steći će se uslovi za nove izbore, koji bi prema najavama trebalo da ponovo budu obavljeni u Skupštini kluba, a ne putem neposrednih izbora koji su kao način biranja prvi put održani u maju ove godine.

S obzirom na situaciju u Zvezdi, očigledna je želja svih relevantnih faktora da se smena na čelu kluba obavi na miran način. Zato je i Lukić spreman da ode sam, a ne da bude smenjen.

POVEZANE VESTI

Sreda 05.09.2012. 11:41
Lukic je trebao sam da svati da nije do sada napravio nista pozitivno, nije to samo da sjedis u fotelji, ako nemas pravih ideja sam treba donijeti odluku i povuci se. Zvezdasi se nisu korektno ponijeli prema Dzajicu kad su trazili njegovu smjenu. On je taj kome je zaista stalo da Zvezda bude u samom vrhu. Ja sam uvjek za Dzajica dajem mu punu podrsku! Sto prije dodje na celo Zvezde to je bolje po klub. Sa Dzajom u nove pohode!
Sreda 05.09.2012. 12:28
Ajde da vidim i to cudo, da ovi kriminalci(Vesic i kompanija) napuste klub, a da ne dodju neki novi Vesici sa Dzajom na mestu Lukica... I jos da Savija opet vodi navijanje, pa da i klub i navijaci budu na nivou na kom treba da budu... Ali na zalost to u Srbiji ne ide...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online