Sreda 8. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 03.07.2012.
20:51
Vestionline A

Partizan pobedio austrijski Pelau sa 3:0

Fudbaleri Partizana nastavili su niz pobeda na pripremama za novu sezonu, pošto su i u trećem prijateljskom meču savladali austrijskog petoligaša Pelau rezultatom 3:0 (2:0).

Partizan dominirao protiv austrijskog Pelaua

Trener crno-belih Vladimri Vermezović na ovoj utakmici je priliku pružio igračima koji su imali manju minutažu u prva dva duela, a golove su postigli Jojić u 39, Brašanac u 42. i Knežević u 83. minutu. 

Partizan je u prvih 20 minuta meča protiv izabranika svog nekadašnjeg igrača Milka Đurovskog, koji je sada trener Pelaua, imao preko Jojića, ali se on nije najbolje snašao jer je najpre šutirao preko gola, a onda je golman Pelaua dobro odbranio.

Osam minuta kasnije Filip Marković je sa desne strane centrirao po zemlji, na loptu je natrčao Babić čiji udarac se od prečke odbio u polje, ali je već u 39. minutu već bilo 1:0. Strelac je bio Jojić koji je udarcem levom nogom savladao golmana.

Do kraja prvog dela ekipa Vladimira Vermezovića postigla je i drugi gol, a strelac je bio Brašanac, koji je vešto završio akciju Lazara Markovića.

U nastavku su ušli veterani crno-belih Ilić i Vukić koji su propustili nekoliko šansi, pa se rezultat nije menjao sve do sedam minuta pre kraja, kada je Knežević odličnim udarcem sa oko 20-ak metara postavio konačnih 3:0.

Novu proveru Partizan će imati već u sredu kada će igrati protiv ukrajinske ekipe Zarije Lugansk.

Partizan je istrčao u sledećem sastavu:

Petrović, Miljković, Lazevski, Savić, Stanković, Smiljanić, Jojić, Brašanac, Babić, Marković Filip, Marković Lazar.

Vermezović je na poluvremenu napravio pet izmena:

Vukić, Saša Ilić, Lovre, Aškovski i Živković zamenili su Petrovića, Jojića, Lazevskog, Smiljanića i Brašanca.

Vermezović: Želim da proverim sve raspoložive snage

 

Trener Partizana Vladimir Vermezović bio je zadovoljan nakon treće pobede svog tima na pripremama.

 

"Oni su se juče skupili, mi smo jutros imali trening, ali dobro nam je došlo i da malo promenimo ambijent. Uslovi za igru bili su odlični, Milko je znao šta mi hoćemo. Na kraju krajeva, rezultat je ovde najmanje bitan, najbitnije je da smo dobro odradili današnji dan i da se niko nije povredio. Malo je rashladilo, ali nije baš bilo prijatno kada je počela kiša, bilo je i hladno. Ali dobro, sada se vraćamo u stvarnost. U sredu protiv Zarije igraće momci koji nisu dobijali mnogo šanse, kao i još par igrača sa ove utakmice. Želimo da proverimo sve raspoložive snage pred ono što nam dolazi u narednom periodu, kvalifikacije za Ligu šampiona.“

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online