Sreda 8. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Četvrtak 03.05.2012.
01:52
Vestionline A

Fiorentina otpustila Rosija zbog udaranja Ljajića

Vlasnik Fiorentine Andrea dela Vale uručio je otkaz treneru Deliju Rosiju zbog skandaloznog i nasilničkog ponašanja kojim je ugrozio imidž kluba iz Firence.

Žestok skandal

Čelnici Fiorentine otpustili su trenera Delija Rosija zato što je nasrnuo na Adema Ljajića tokom meča sa Novarom (2:2), nakon što ga je zamenio u 32. minutu.

Lajić je prilikom odlaska na klupu sarkastično aplaudirao sada već bivšem treneru, koga je to toliko razbesnelo da je napao našeg reprezentativca pesnicama, dok su svi na klupi Fiorentine pokušali da ga obuzdaju.

Navijači vikali Ljajiću Cigane

 

Zanimljivo je da su se posle incidenta sa tribina stadiona "Artemio Franki" u Firenci, čuli povici “Cigane, Cigane” za Adema Ljajića, dok je sada već bivši trener Delio Rosi nagrađen podrškom i velikim aplauzom, pri rezultatu 0:2!

"Nažalost morali smo da donesemo ovu odluku, bio je to ozbiljan incident. Još više nas je začudilo to što Rosija svi znao kao mirnog čoveka, ali smo morali da ga otpustimo. Pogazio je vrednosti koje ovaj klub decenijama neguje. Nemam ništa protiv Rosija lično, dobra je osoba, ali njegovo ponašanje nema nikakvo opravdanje. Bila je to poslednja odluka koju smo hteli da donesemo, ali smatramo da je to za dobro ekipe. Razgovarali smo sa njim, on je bio spreman da se izvini, ali je moralo ovako da bude. Kaznićemo i Ljajića, jer je isprovocirao trenera, koji naravno nije smeo onako da reaguje", rekao je Dela Vale.

U saopštenju Fiorentine su navodi da će već u četvrtak krenuti u potragu za novim trenerom. Delio Rosi je u Firencu došao kao zamena za Sinišu Mihajlović, ali je ekipa pod njegovim vođstvom još više potonula, ali je ipak izborila opstanak u ligi.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 03.05.2012. 11:20
Sta stoka od trenera? Sta Ljajic koji qrac ima ga provocira? On je nas , pa moze da zajebava i da se pravi pametan treneru? Zamenio te je, cuti i posmatraj, pokaao si sta znas. Kad sam ja trenirao fudbal, trener se postovao kao otac i slusala se svaka. Mogao si da pitas , da sugerises, al kad si se pravio pametan mogao si da okacis kopacke i posmatras trening sa tribina. Da je meni to uradio, ne bih ga udario, al bi zapamtio kad je igrao prvu postavu . E, moj Ljajicu. A vi lupajte dislajkove samo zato sto je nas. Stavite se u poziciju trenera, pa onda nesto recite.
Četvrtak 03.05.2012. 12:38
Obojica su pogresili. Ljajic kao profesionalac mora da zna kako treba da se ponasa. Ocutati, pa posle utakmice prici treneru i nasamo mu izneti svoje zalbe. To se postovalo i u amaterskom fudbalu kada sam ga igrao. Medjutim, ako je Ljajicev gest bio nekulturan Rosi je kao iskusni trener trebao da ga ignorise pa posle preduzme neke disciplinske mere. Ali napasti igraca na sred utakmice. Skandal. Takodje, kada zabarska publika nekome nasem kaze da je ciganin to mu dodje kao kompliment jer vece bagre nema od njih, od siptara su gori, veruj te znam.
Četvrtak 03.05.2012. 18:02
Ovo je pravi razlog zasto ga je trener napao...Adem mu je rekao "ti si jos vise hendikepiran od tvog sina"....Rossi inace imaj bolesnog i hendikepiranog sina....da li i dalje mislite da Adem nije zasluzio te batine?!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online