Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 19.03.2012.
13:38
Beta A

Vukićević i Petrović složni da je Vojvodina favorit

Treneri fudbalera novosadske Vojvodine i Borca iz Čačka, Dejan Vukićević i Slavko Petrović, složili su se da u polufinalu Kupa Srbije nema autsajdera, ali da su u duelu ta dva tima Novosađani, ipak, favorit.

Borac i Vojvodina sastaće se u sredu u 14.00 u čačku, a revanš u Novom Sadu igraće se 11. aprila.

Trener Vojvodine Dejan Vukićević rekao je da je njegov tim kvalitetniji, ali da očekuje neizvestan duel.

"Mi smo u prednosti jer imamo kvalitetniji tim. Očekujem jako neizvestan duel, ali mi moramo potvrditi ulogu favorita. Svi imaju isti motiv za pehar, a nama domaćinstvo u finalu daje dodatnu obavezu i odgovornost da do njega dođemo", rekao je Vukićević na zajedničkoj konferenciji u beogradskom Medija centru.

Vukićević je istakao da je njegov klub mnogo podredio Kupu.

"Tim je kadar da prođe u finale, a rival ima istu ambiciju i neće biti nimalo lako. Kup je nepredvidivo takmičenje. I pre žreba sam govorio da je Borac najteži mogući rival, jer nam ispadanje od njih niko ne bi oprostio. Od starta sezone mnogo toga smo podredili Kupu. Vojvodina taj trofej nikada nije osvojila i zbog toga imamo iskrenu
ambiciju da trijumfujuemo", kazao je trener Vojvodine.

Vukićević je ocenio da je Vojvodina "veliki klub koji ima velike zahteve" i da u njemu uvek postoji pritisak.

"Nezamislivo je da postoji igrač koji nema dodatan motiv. Pobeda nam je imperativ u prvom meču i mi smo se za to spremali i zbog toga sam odmarao neke igrače u prethodnoj prvenstvenoj utakmici", rekao je Vukićević.

Trener Borca Slavko Petrović istakao je da se njegova ekipa neće predati.

"Cenim Vojvodinu, mi smo prolaskom u polufinale postigli najveći uspeh u istoriji kluba, ali cilj nam je da u prvom meču iskoristimo to da imamo šansu u revanšu za finale. Vojvodina je favorit, ali se nećemo predati. Fudbal je sigurno nepredvidiv i u njemu nema velikog autsajdera", kazao je Petrović.

Trener Čačana je rekao da će finalistu odlučiti revanš meč.

"Posle dva dobro odigrana kola na startu prolećnog dela sezone usledio je pad. Imamo mali problem u igri, ali Kup je Kup... Vojvodina je kvalitetan protivnik koji se sigurno neće sakriti u 16 metara. Posle prvog meča sigurno se neće znati ko će proći u finale", zaključio je Petrović.

U drugom polufinalu Kupa Srbije u prvom meču Crvena zvezda u sredu u 19 časova dočekuje Partizan. Finale Kupa zakazano je za 16. maj u Novom Sadu. 

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online