Sreda 1. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Četvrtak 23.02.2012.
18:51
Vestionline A

Partizan odigrao nerešeno sa Spartakom

Fudbaleri Partizana odigrali su nerešeno 2:2 protiv moskovskog Spartaka u pripremnoj utakmici u Antaliji.

Odigrao samo prvo poluvreme - Lazar Marković 

Partizan je vodio u oba slučaja golovima Lazara Markovića u 36. minutu, a potom i Lamina Dijare u 62, ali su Marko Lomić u 54, i Andrej Voronjin u 68. minutu iz penala, izjednačili i izborili se za nerešen rezultat.

Avram Grant je na teren poslao na teren najjači sastav: Stojković, Miljković, Rnić, Ivanov, Lazevski, Kamara, Babović, Ilić, Tomić, Vukić, Marković.

Lazar Marković je u ovom meču igrao odlično i najpre je postigao pogodak koji je u 33. minutu poništen gol zbog ofsada, a onda je mladi napadač samo tri minuta kasnije, na pas Vukića odlično istrčao kontru i prvu pravu priliku crno-belih materijalizovao, tako što je rutinski prevario golmana Spartaka - 1:0.

Na odmor se otišlo prednošću Partizana, a početkom drugog dela, Ilić je vratio loptu golmanu Stojkoviću u šesnaestercu, ovaj je uhvatio a onda je sudija dosudio indirektan udarac za Dinamo. Sa 10-ak metara iskosa, Lomić je snažnim udarcem matirao Stojkovića za 1:1.

Igrao se 63. minut kada je Dijara koji je na poluvremenu zamenio Markovića, kao tane utrčao u šesnaesterac rivala, "zalomio" defanzivca Dinama i plasirao loptu u mrežu za 2:1.

Ipak, nije se dugo čekalo na poravnanje, jer je lopta pogodila Ilića u ruku, a sudija pokazao na belu tačku. Siguran egzekutor bio je Voronjin za konačnih 2:2.

Ovaj odličan meč mogao je da završi i drugačije, jer je Vukić u 82. minutu napravio mali dar-mar u kaznenom prostoru Dinama, vratio povratnu Tomiću na 13 metara, ali je njegov udarac ukrotio golman Rusa.

Još bolju šansu imao je Saša Marković u 87. minutu, pošto je izašao sam pred čuvara mreže Dinama, koji je istrčao na vreme i sprečio najgore. Nekoliko minuta kasnije Babović je oboren u kaznenom prostoru, ali arbitri nisu svirali penal.

U prethodnim utakmicama u Antaliji Partizan je pobedio Černomorec iz Odese sa 2:1, remizirao sa danskim Horsensom 0:0, izgubio od ukrajinskog Šahtjora 2:1, i pobedio kineski Žiangsu 2:0.

Partizan: Stojković – Miljković, Rnić, Ivanov, Lazevski – Kamara, Babović, Ilić (Smiljanić 83'), Tomić (S. Markovičć 83'), Vukić – L. Marković (Dijara 46')

Dinamo: Berezovski – Epurjanu, Granat, Vilkšir, Lomić – Samedov, Semšov, Noboa, Kokorin – Voronjin, Kuranji

Četvrtak 23.02.2012. 20:55
Nije Spartak nego Dinamo Moskva
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online