Sreda 22. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Subota 24.12.2011.
19:11 >> 19:24h
Vestionline A

Stanojević: Ako smene Krstajića, odlazim!

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević poručio je sa odmora da će napustiti klub ukoliko Upravni odbor odluči da smeni sportskog direktora Mladena Krstajića!

 

Stanojević: Potpuno sam uz Krstajića!

Posle istupa u javnosti sportskog direktora Mladena Krstajića, koji je sasuo mnogo optužbi na račun predsednika Dragana Đurića i uprave kluba, oglasili su se navijači, a onda i Stanojević. On je priznao da su ga kontaktirali pojedini članovi rukovodstva i ubeđivali ga da ostane trener čak i ako smene Krstajića.

"Naravno da sam upoznat sa svakim detaljem. Pratim svaki forum, svaku izjavu, svaki mejl podrške. Sve što je rečeno - rečeno je da bi se javnost i svaki navijač Partizana upoznali sa istinom. Nama je žao što je došlo do toga, svesni smo svega, ali i Krstajićev i moj nastup je u interesu kluba i za dobrobit i bolju budućnost Partizana. Rečeno je sve ovo već upravi u lice na sastancima Upravnog odbora i na sekretarijatima, ali nije vredelo. Prelazili su preko svega! Morali smo javno da iznesemo detalje. Potpuno sam uz Krstajića! Sve radimo samo u interesu kluba, dok svi ostali nastupaju u ličnom interesu i radi lične promocije. Nama je samo Partizan iznad svega! Slične stvari smo već govorili. Ja sve u mojim izjavama, samo što je Krle imao i druge priče koje iskaču iz mojih ovlašćenja! Ali, sto odsto sam uz njega. Ne postoji problem da odemo. Sutra ću napustiti klub ako je u interesu Partizana, ali ću se do kraja boriti za istinu! Neka me suspenduju, oteraju. Ali moram da se borim za klub čiji sam deo celog života. Odlazim i ja ako oteraju Krleta", zaključio je Aleksandar Stanojević.

Vuk Rašović: Ako odu Stanoje i Krle, odlazim i ja!

 

Trener Teleoptika Vuk Rašović odbacio je da će preuzeti klupu Partizana ukoliko sportski direktor Mladen Krstajić bude smenjen, a trener Aleksandar Stanojević napusti klub.

 

Rašović je rekao da u potpunosti podržava Krstajića i Stanojevića u njihovom sukobu sa predsednikom Draganom Đurićem.

 

"Ukoliko Krstajić dobije otkaz, a Stanojević se povuče, isto ću uraditi i ja. Mi smo svi deca Partizana i sve što radimo - radimo u interesu kluba. Partizan nam je dao sve u životu i više nego što možemo ikada da mu vratimo", rekao je Rašović.

 

Rašović je bio pomoćnik u stručnom štabu prvog tima u vreme dok je crno-bele vodio Goran Stevanović, kasnije i Stanojević, a u januaru je nasledio Zvonka Vargu na klupi Teleoptika.

POVEZANE VESTI

Subota 24.12.2011. 19:51
Подршка Станоју и Крлету а Ђурићу нога!Зна се ко је направио (+10) резултат,а то сигурно није Ђурић!
Subota 24.12.2011. 19:54
ne razumem vas, ljudi.... ubedljivo ste najbolji u Srbiji, i stalno ste pod nekom presijom? to što ste SAMO u Srbiji najbolji, druga je tema....
Nedelja 25.12.2011. 14:55
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA! I JOŠ JEDNOM HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online