Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Utorak 29.11.2011.
16:23
Vestionline, Blic A

Misterija samoubistva Spida, policija najavila istragu

Policija u Česteru odlučila je da pokrene zvaničnu istragu povodom tragične smrti selektora reprezentacije Velsa Gerija Spida, jer su počele da kruže glasine da je proslavljeni fudbaler ucenjen materijalom koji dokazuje da je imao homoseksualnu vezu.

Samoubistvo zbog ucene? - Geri Spid

Prema jednoj od teorija u britanskoj štampi, do tragedije koja je šokirala fudbalski svet došlo je zbog pretnji jednog tabloida da će objaviti pojedine detalje iz privatnog života fudbalske legende.

Igrač koji se proslavio u dresu Lidsa i Njukasla, pronađen je mrtav u nedelju u svom domu u Česteru, a policija je saopštila da se radi o samoubistvu 42-godišnjeg Spida. Ipak, zvanična istraga je pokrenuta, a mediji su počeli da spekulišu o razlozima. Kako navodi AP, nekoliko njegovih prijatelja je navelo da je bio depresivan, dok internetom kruže glasine da je "jedan od tabloida imao nešto veliko o Spidu".

"Telegraf" je čak nagovestio da je jedan list spreman da objavi da je Spid imao homoseksualnu vezu sa bivšim saigračem. "San" i "Dejli star" su brzo reagovali i naveli da nisu imali spremne priče o privatnom životu Gerija Spida.

Ipak, najviše prostora u medijima zauzimaju razgovori sa Spidovim kolegama i prijateljima koji danima oplakuju odlazak legende legenardnog Velšanina. Njegov agent i kum Hajden Evans se u ime Spidove porodice zahvalio na ogromnoj podršci i porukama koje su dobili u teškom periodu za njih.

"Gerijeva porodica želi iskreno da se zahvali svima koji su izrazili saučešće i koji se saosećaju sa nama. Zaista smo zatrpani porukama koje su nam mnogo pomogle. Samo bismo hteli da zamolimo za privatnosti u našem bolu", poručio je Evans u ime porodice Spid.

Spid je za kratko vreme uspeod da preporodi reprezentaciju Velsa i sa mnogo optimizma se spremao za kvalifikacije za odlazak na Svetsko prvenstvo u Brazilu.

Iza sebe je ostavio ženu i dva sina.

Voker: Rekao je da bi voleo da se vrati pre Božića

 

Spid je veče pred samoubistvo proveo na "BBC"-u gostujući u emisiji "Fudbal fokus", a voditelj Den Voker tvrdi da ni u najluđim snovima nije mogao da nasluti šta će se desiti već sledećeg jutra.

 

"Bio je raspoložen kao i uvek. Sa velikim entuzijazmom je pričao o reprezentaciji Velsa i kako se nada uspehu u kvalifikacijama za SP. Pričao je o svojoj deci i partiji golfa sledeće nedelje. Čak je spomenuo i da je počeo da 'tvituje'. Strašno je pomisliti da neko ko je toliko talentovan i voljen neće više biti sa nama. Bio je zaista raspoložen zbog emisije i rekao je da bi voleo da se vrati pre Božića", otkriva Voker.

Utorak 29.11.2011. 19:14
poznato je da medju fudbalerima ima dosta pedera.Sa jedne strane gejevi se bore za svoja prava a sa druge se kriju iza brakova.Za sta se onda bore ako se sakrivaju?
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online