Ponedeljak 3. 6. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Utorak 18.10.2011.
10:34
Vestionline, novosti.rs A

Ninković: Političari nas zloupotrebili!

"Osećam se kao građanin drugog reda, postali smo državni neprijatelj broj 1. Uzmite nam i pasoše, uzmite nam sve. Političari nas pljuju i znaju zbog čega to rade", kaže reprezentativac Srbije.

Miloš Ninković: Dođe mi da eksplodiram

Pljušte komentari i znanih i neznanih, ukazuje, između ostalog, i na “lažni patriotizam”, a svih tih dana, od poraza u Mariboru, pa na ovamo, kuva se u stomaku reprezentativca Miloša Ninkovića. Gnev je učinio svoje, reči su izbile, reči koje niko nije mogao da zaustavi.

"Moje su i iza njih stojim, svidele se nekome ili ne", ističe Ninković u razgovoru za “Sport”.

"Ispade, posle svega, da je svima teže nego nama igračima?! Ne mogu više da ćutim, ne bih to bio ja, toliko ružnih stvari i izmišljotina je izrečeno i napisano, otišlo je predaleko. Smučilo mi se, osećam se kao građanin drugog reda, svi mi koji smo igrali u Sloveniji postadosmo državni neprijatelj broj 1?! Kompletna pažnja države ophrvane raznoraznim problemima skrenuta je na reprezentaciju Srbije, mi smo krivi za sve?! Uzmite nam i pasoše, uzmite nam sve! Političari nas pljuju i znaju zbog čega to rade, njima je svaki uspeh, ali i neuspeh srpskih sportista odlična prilika da pobegnu od svakodnevice ostalih sfera života. Srpska fudbalska reprezentacija je, dakle, zloupotrebljena ovoga puta, ona je odgovorna za milion gladnih i milion nezaposlenih lica, odgovorna je i za Kosovo".

Poraz se ne veliča, Srbija je doživela fijasko u kvalifikacijama?

"Imali smo kvalitet, nismo ga pretočili u delo, razočarali smo naciju, crta se podvuka, ispod nje je ostala samo jedna reč: katastrofa! Noćima ne spavam, ne mogu da se pomirim sa istinom, da mogu iskočio bih iz kože, nikad mi u životu nije bilo teže. Pa još kad počnu da se vrte priče o lažnom patriotizmu i novcu, dođe mi da eksplodiram", zaključio je Miloš Ninković.

POVEZANE VESTI

Utorak 18.10.2011. 11:05
Niste vi građani drugog reda nego fudbaleri drugog reda.
Utorak 18.10.2011. 11:14
Trebali ste da eksplodirate na terenu.
Utorak 18.10.2011. 12:06
ajde pustite covjeka na miru! Treba da mu se zahvalite jer je prvi koji je koliko toliko imao hrabrosti da rekne komadic zalosne istine. FSS mjenjao bi igrace i trenere a ne pada mu na pamet da sam sebe promjeni!? Nama ovo nije prva generacija sa svjetskim igracima koja nema uspjeha... to znaci da nije do igraca nego do FSS i politike. Politika u Srbiji unisti sve sto valja pa cak i sport! Danas je tesko biti srbin jer "ne srbi" vladaju srbima!!!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online