Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 05.07.2011.
13:52
Vestionline A

Frimpong ostaje, Otašević i Velingson nisu zadovoljili

Trener Partizana Aleksandar Stanojević je prelomio, Abraham Frimpong ostaje u Humskoj, a ovosezonska priča sa crno-belimaje završena je za Vladimira Otaševića i Brazilca Velingsona.

Krstajić i Stanojević zadovoljni jedino mladim štoperom iz Gane

"Odlučio sam kao što ste i najavljivali sa priprema", kaže trener crno-belih Aleksandar Stanojević za "Sport“.

"Štoper iz Gane ostaje sa nama, a u narednom periodu biće u Teleoptiku. Otašević me nije uverio da je štoper za startnu postavu, pa ćemo na toj poziciji da dovedemo stranca. Ni Velingson neće da potpiše ugovor sa Partizanom".


Brazilac je bio najzanimljivija priča za navijače Partizana. Videli su nekoliko atraktivnih poteza sa meča sa Olimpijom i odmah poželeli da ga vide u crno-belom dresu.

Nije, međutim, Velingson ništa posebno pokazao na pripremama, pa ni na mečevima sa nižerazrednim Simer šampionom i Staršeom, pa je Stanojević morao da mu poželi više sreće u nekoj drugoj ekipi.

Izlazna vrata širom su otvorena Stefanu Saviću, a trener Aleksandar Stanojević tražiće najverovatnije prinudno rešenje bar za prvu utakmicu sa Škendijom.

"Ako novi štoper ne bude spreman odmah za takav izazov imam dve mogućnosti. Na mestu desnog štopera biće Aleksandar Miljković, ako se potpuno oporavi ili njegov imenjak, iskusni Ranković, koji se odlično snalazi na nekoliko pozicija i ima veliko iskustvo", kao da ne brine Stanojević, iako je odlazak Savića veliki udar za poslednju liniju u ovom trenutku.

Škendija preti da neće doći u Beograd!?

 

Predstavnici makedonskog fudbalskog šampiona Škendije zapretili su da neće doći na prvu utakmicu drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Partizana u Beogradu 13. jula, prenose makedonski mediji!

 

Prema informacijama tamošnjeg Dnevnika, Škendija je nezadovoljna zbog dualizma u Opštinskom fudbalskom savezu Tetova. Naime, sve nove igrače Škendija registruje u tom savezu, koji, međutim, ne priznaje Fudbalska federacija Makedonije (FFM). Na taj način, podnesene prijave za registraciju igrača nisu prošle u Fudbalskog federaciji.

 

U makedonskom fudbalu se registracija fudbalera iz Tetova obavlja u Opštinskom fudbalskom savezu kojim rukovode ljudi iz Renove. Čelnici Škendije prete da će o svemu obavestiti nadležne organe u FIFA.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online