Nedelja 19. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Sreda 27.04.2011.
17:21 >> 19:27h
Beta A

Partizan odbacio optužbe, Zvezda: Gluposti

Fudbalski klub Partizan odbacio je optužbe Crvene zvezde da je postojala namera da se u duelu ova dva tima, odigranom prošle subote, povredi Brazilac Evandro.

Evandro u vazdušnom duelu sa Savićem

"Izjava čelnika Zvezde o navodno unapred planiranoj gruboj i divljačkoj igri, sa ciljem da se onesposobi njihov igrač Evandro, predstavlja vrhunac sportske nekulture i nemorala", preneo je agenciji Beta stav kluba portparol crno-belih Marko Vjetrović.

Vjetrović je rekao da je Uprava Partizana detaljno analizirala video snimak sa 140. "večitog" derbija i da se konsultovala sa medicinskim stručnjacima.

"Svi mogu da vide da je tobožnja žrtva Evandro u 12. minutu nagazio našeg igrača Sašu Ilića i da je Iliću tom prilikom povređen zglob", naveo je Vjetrović.

On je dodao da se na video snimku utakmice vidi da je Evandro sam istegao mišić, a ne posle starta igrača Partizana.

"Nespremnost da se prizna poraz i čestita protivniku, izmišljanje sudijskih grešaka i neregularnosti postao je prepoznatljiv manir rukovodstva Crvene zvezde, koje ne zna kako drugačije da opravda neostvarena gromoglasna obećanja", kazao je Vjetrović i dodao da se ovaj stav kluba ne odnosi na trenera Zvezde Roberta Prosinečkog, koji je "objektivno i sportski" ocenio tok utakmice. 

Zvezda: Reagovanje Partizana je gomila gluposti

Fudbalski klub Crvena zvezda ocenio je reagovanje Partizana na optužbe da je Evandro namerno povređen kao "gomilu gluposti". Portparol Crvene zvezde Marko Nikolovski preneo je agenciji Beta takav stav i dodao da je to "neverovatna i patološka opsesija".

"Ono što smo čuli, odnosno pročitali je gomila gluposti. Očigledno je da je opsesija Zvezdom neverovatna i patološka. Ne želimo ni da komentarišemo tvrdnje ko je koga povredio, jer je cela zemlja sve videla. Ko nije, može ponovo da pogleda divljačke startove, na primer, Milana Smiljanića nad Evandrom", rekao je Nikolovski.

Partizan i Crvena zvezda igrali su prošle subote na stadionu crno-belih utakmicu 24. kola prvenstva Srbije, u kojoj je domaći tim pobedio sa 1:0. Partizan je nakon te pobede ponovo usamljen na vodećoj poziciji Super lige, sa tri boda više od Zvezde.

POVEZANE VESTI

Sreda 27.04.2011. 17:41
Napad je najbolja odbrana!A i kako ce da prebole poraz nego da kukaju samo.Ganci su cudo! Jos kad pocnu da pricaju o kompleksima.Ajmo,Ganci,minusi,minusi,minusi!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online