Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 20.12.2016.
15:46
astrosavet.rs, Vestionline A

Najveći džangrizavci horoskopa

Postoje ljudi koji na sve imaju poneki komentar. Oni uvek imaju nešto da kažu. Oni uvek na jednu vašu reč, mogu dodati bar tri svoje, čisto da bi ostali u ravnoteži, i to onakvoj kakvu oni žele da projektuju odnosno stvaraju. Oni uvek moraju biti u pravu i njihova uvek mora biti poslednja. Evo i ko su oni:

freevector.com
 

Muškarac Blizanci

Muškarac rođen u znaku Blizanaca je definitivno najveća alapača od svih muškaraca, a možda i najveća alapača uopšte. On uvek ima detaljne opise situacije, uvek ima unapred izdefinisana mišljenja, sve je on već prošao, video saznao, i naprosto on sve to zna! Njegovo mišljenje sa njegovog stanovišta je aksiom i uopšte nema potrebe da se provereva. Shvatite – tako je kako on kaže! On će vas uvek korigovati, ispravljati, dovoditi u situaciju da stalno slušate pridike, i da izazivate ljutnju, jer „zaboga“ niste postupili tako kako je on rekao. Po njegovom mišljenju, čak i kada nešto dobro uradite, neke detalje trebate korigovati.

Žena Vaga

Pod uslovom da ste prethodno opisanog iz svog okruženja „preživeli“, spremite se za novu torturu u vidu ženske Vage! Majko mila! Ta sve zna! I sve zna najbolje! Sve ona meri tri puta, jednom seče. Kod nje sve mora da se poklopi u „zadnju decimalu“, greške su nemoguće, a njeni saveti zlata vredni. Još vam deli savete besplatno, a vi ne postupate po njima? Samo ona na ovom svetu zna šta ste uradili dobro, a šta niste, još samo da vi to shvatite i eto radosti za nju. Ako ste pomislili da jednom kada postupite po njenim uputstvima, odnosno poslušate njene korekcije, da će se zaustaviti – grdno ste se prevarili! Tek tad će da se „nahuška“ na vas i da najstrašnije džangriza svakog dana za svaku sitnicu, a vi ćete sve to morati da slušate, jer se ona ne ume zaustaviti.

Žena Ribe

Žena rođena u znaku Riba je pre svega previše sujetna da bi uopšte ikada sebi u životu dopustila „luksuz“ da nije u pravu. Ona je uvek u pravu, a čak i onda kada je njen sopstveni život potpuno nesređen, ili čak haotičan, onda kada sama svojim primerom nije zavredila da je iko posluša, i dalje će verovati da je najpozvanija da drugima deli savete i kroji „živote“. Ona će džangrizati za svaku sitnicu, od toga gde ste šta ostavili, ispravljati vas, davati uputstva, pa život sa njom može veoma brzo da se pretvori u pravi pakao. „Ne daj bože“ da joj se požalite za neki ozbiljan problem, celu situaciju će dići na nivo masovne uzbune, a alarm će biti njego dvadesetčetvoročasovno džangrizanje, davanje uputstva, ali i propitivanje onog koga savetuje o učinjenom.

                       Tekst napisala Katarina Anđelić. © All rights reserved. Sva prava zadržana.

POVEZANE VESTI

ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
ZVEZDE I MISTERIJE Device u raljama hipohondrije
ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online