Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 05.10.2016.
12:30
Vesti A

Piramide na dnu Bermudskog trougla

Dve džinovske podvodne piramide napravljene od debelog stakla, pronađene su u centru Bermudskog trougla. Okeanograf Mejera Ferlaga, koji je proučavao ova neobična i tajanstvena staklena zdanja, naglasio je da je tehnologija kojom su napravljene i izgrađene ove piramide - nepoznata modernoj nauci, a još više zapanjuje podatak da su dizajnirane tako da bez ikakvih problema, stabilno stoje ispod vode.

wikimedia.org/Alphaios, Majestic
 

Ove čudne građevine na dubini od 2.000 metara su identifikovane uz pomoć sonara i okeanografa dr Mejera Ferlaga. Međutim, vojska je zaustavila sva dalja istraživanja!?
Mejer veruje da bi otkriće tajnih, čudnih piramida u centru trougla moglo da rasvetli brojne slučajeve misterioznih nestanaka brodova i aviona povezanih sa Bermudskim trouglom.

Pitanje na koje niko nema odgovor je, zapravo, kako su te piramide napravljene i kojim oruđem, na čak dva kilometra ispod vode. Za sada ni ispitivanja ne mogu da se izvrše jer nedostaju tehnika i mašine za istraživanja na toj dubini.

Ove vesti su bile senzacionalne i komentarisane su na konferenciji u Floridi. Novinari su tada imali ogromne slike i kompjuterske podatke visoke rezolucije, koji pokazuju trodimenzionalne piramide kao savršeno glatke, bez ikakvih algi ili pukotina. Bilo je više izveštaja o ovim piramidama.

Američki okeanografi su još 1990. godine otkrili podvodne piramide koje su bile locirane tačno u centru Bermudskog trougla. Naučnici su analizirali sve podatke i zaključili da je površina savršeno ravna, da je moguće da je od leda ili stakla. Piramide su tri puta veće od Keopsove piramide, a ove senzacionalne vesti su zaintrigirale novinare, koji su imali ogromne slike i kompjuterske podatke visoke rezolucije, koji pokazuju trodimenzionalne piramide kao savršeno glatke, bez ikakvih algi ili pukotina.

Piramide pod velom tajne

Ceo slučaj je zatvoren, a preuzela ga je vojska, pa su dalja ispitivanja pod velom stroge vojne tajne. Njena četvorougaona baza piramida je dugačka 300, a široka 200 metara. Vrh doseže oko 200 metara visine i na njemu su dve ogromne rupe; kroz jednu od njih voda prolazi velikom brzinom, praveći snažan podvodni talas, koji izaziva veliki vrtlog, pa se na površini vode formira izmaglica i talasi koji sve povlače ka dnu. Upravo zbog toga, istraživači Bermudskog trougla, veruju da je to možda jedan od glavnih uzroka tajanstvenog nestajanja aviona i brodova u ovoj oblasti.

POVEZANE VESTI

ZVEZDE I MISTERIJE Piramide u Kini
ZVEZDE I MISTERIJE Grad piramida u Meksiku
ZVEZDE I MISTERIJE Gigantske piramide u Kini
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online