Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 06.10.2016.
12:30
Vesti A

Spiritualni dar po horoskopskom znaku

Svaki horoskopski znak ima svoj spiritualni dar, saznajte koji je vaš...

zastavki.com
 

Ovan

Spiritualnom svetu pristupa kao i svemu ostalom - direktno! Iskren u svojim uverenjima, ali previše samopouzdan. Specifični spiritualni talenat: Prekognicija, odnosno, pitate se kako Ovnovi sve znaju pre ostalih? Sad je otkriveno!

Bik

Ide korak po korak u svom spiritualnom razvoju. Oprezan i ume da se čuva od raznih psihičkih napada. Specifični spiritualni talenat: Parapsihologija - kad god drže u rukama neki predmet, lakše primaju spiritualne utiske iz okoline.

Blizanci

Ljubav prema komunikaciji je beskrajna jer bikovi ne mogu da prestanu da dele savete drugima. Specifični spiritualni talenat: rođeni medijum - lakše im je da razgovaraju sa duhovima nego sa živim ljudima.

Rak

Osećajni su i oprezni, njihovi strahovi mogu da im naprave blokadu u komunikaciji. Specifični spiritualni talenat: Tarot jer su izuzetno nadareni da intuitivno razumeju slike i simbole.

Lav

U potpunosti uživaju u pažnji drugih, vole popularnost koju dobijaju zbog svojih vidovnjačkih sposobnosti. Specifični spiritualni talenat: Vidovnjak, a naročito uživa u kontaktu sa velikim ličnostima iz prošlosti.

Devica

Ima veliki potencijal i snažnu spiritualnost, ali nedostatak samopouzdanja i neodređen stav... Specifični spiritualni talenat: Astrologija - Nema tih stotina detalja koje Device nisu u stanju da sintetišu u koherentnu celinu koja pomaže.

Vaga

Teško prihvataju spiritualnu energiju koju primaju, plaše se da će je pogrešno protumačiti. Specifični spiritualni talenat: Rođeni su za tai-či - ili bilo koju drugu meditaciju u pokretu. Sa spiritualnim energijama povezuje se lako i graciozno.

Škorpija

Prirodni su mistik i izvor spiritualnosti. Poseduju jak potencijal i kanal ka spiritualnosti, okultnom... Specifični spiritualni talenat: Telepatija - svi žele da znaju šta drugi misle, a neki čak i da manipulišu tuđim mislima, a Škorpije mogu i jedno i drugo.

Strelac

Nisu sigurni, da li veruju u spiritualne sposobnosti, ali prihvataju da postoji "nešto više"... Specifični spiritualni talenat: Astralno putovanje - Strelac može da ide gde želi, a da i ne napušta udobnu fotelju ili krevet.

Jarac

Spiritualni svet shvataju vrlo ozbiljno i iritiraju ih oni koji ne dele njihovo mišljenje. Specifični spiritualni talenat: Talentovani ste za tumačenje runa - možete da ih protumačite na jedinstven način.

Vodolija

Znaju da postoji nešto izvan ovog sveta, ali nisu sigurni šta tačno. Tragaju za racionalnim, naučnim odgovorom na spiritualne fenomene. Specifični spiritualni talenat: kanal drugih entiteta - svi oni mogu da progovore kroz svest Vodolije.

Ribe

Kao pravi empata, prepušta se spiritualnim vibracijama i najsenzitivniji je predstavnik svih znakova. Specifični spiritualni talenat: Vi ste ekstrasens - prirodno osećaju bolove, emocije i psihička stanja drugih ljudi.

 

POVEZANE VESTI

ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
ZVEZDE I MISTERIJE Device u raljama hipohondrije
ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online