Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 08.12.2015.
12:30
S. Ban A

Priča o princezi Dajani - nije završena

Vest o teškoj saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila 31. avgusta 1997. godine, u jednom tunelu, u Parizu, onda je obišla - ceo svet. U smrskanom automobilu u smrt je otišla sa svojim ljubavnikom princeza Dajana.

Reuters
Smrt lejdi Di i dalje je misterija

Njena popularnost i intrigantnost u tom trenutku su bili na vrhuncu. Tragičarka engleskog dvora i nesuđena kraljica odnela je sa sobom i odgovore na mnogobrojna pitanja koja su se pojavila posle njene smrti.

Za života, o njenom nesrećnom braku sa Čarlsom mnogo se pričalo. Mada je njihov brak bio uveliko završen, njen izbor ljubavnika probudio je i sumnju da su, možda - ubijeni! Naime, njen verenik Dodi al Fajed je bio musliman, a to je, kako se pričalo u nekim krugovima, bio veliki problem za kraljevsku porodicu, naročito ukoliko bi ona sa tim čovekom - rodila dete! Neki su ovu sumnju potkrepljivali tvrdnjom da je ona u trenutku pogibije i bila trudna...

Međutim, posle opšteg šoka, javnost je prvo posumnjala na britansku tajnu službu, pa se čak pojavila i informacija kako su, navodno, ljubavnici ipak preživeli nesreću, ali su likvidirani u sanitetskom kombiju! Bilo je sasvim izvesno da javnost nije verovala u zvaničnu verziju koja je glasila da je udes izazvao nesavesni vozač limuzine koji je sumanuto jurio ulicama Pariza bežeći od hordi paparaca!

Enigma njene pogibije uvećana je i tvrdnjama njenih bliskih saradnika da je ona, skoro godinu dana pre smrti izjavila da se plaši likvidacije i to kroz montiranu nesreću, pa je čak, navodno, navela i osobe od kojih strepi. Ipak, do danas niko nije objavio ime te navodne osobe kojoj se princeza Dajana poverila.

Princeza Di žrtva - Iluminata

O pogibiji princeze Dajane su i oni koji veruju u globalne zavere i vladavinu Iluminata ponudili svoju priču, tvrdeći da je prisustvo rituala tajnih društava obeležilo od početka brak kraljevskog para - venčanje je obavljeno u katedrali u Londonu, gde je nekada bio hram rimske boginje Dijane. Pariski tunel u kome je princeza poginula je, navodno, nekadašnje pagansko svetilište posvećeno Dijani, a i datum nesreće je navodno povezan sa ritualima koje Iluminati poštuju: dani za žrtvovanje su 11, 12. i 13. avgust, doba solarne eklipse, ali uz dozvolu da se datum obrne u ogledalu i dobija se 31. avgust.


 

POVEZANE VESTI

ZVEZDE I MISTERIJE Najveći svetski prorok
ZVEZDE I MISTERIJE Blizanci, gospodari reči
ZVEZDE I MISTERIJE Pećine koje svetle
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online