Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 21.05.2018.
11:00
Sponzorisan tekst A

Most za jedan dan

Nakon 15 godina uspešne saradnje i praćenje rada i rezultata na polju implantologije, ekipa "Vesti" je došla u posetu ordinaciji DENTONIO u kojoj radi profesor Živorad Nikolić. Nakon obilaska i uvida u opremljenost i tehnološku savremenost ordinacije razgovaramo sa profesorom Nikolićem, koji se već 25 godina bavi implantologijom, a svoje znanje iz ove oblasti stekao je radeći više godina u Velikoj Britaniji.

Promo
 

Koje su prednosti rada u ovom veoma prostranom ambijentu?
- Ordinacija se nalazi u najprometnijoj ulici grada Beograda i pacijentima je lako da je pronađu. U 160 kvadratnih metara, koliko ordinacija poseduje, instalirane su tri najsavremenije stomatološke stolice i operaciona sala za oralno-hirurške i implantološke zahvate, tako da u svakom trenutku može primiti 3-4 pacijenata. Ordinacije funkcioniše kao poliklinika. Pored prijatnog i prostranog ambijenta, ordinacija je opremljena svom najsavremenijom opremom! U ovakvim uslovima se mogu raditi vrhunska implantologija i stomatološke procedure. U blizini se nalaze hoteli.

Koje se sve procedure mogu uraditi u ovoj ordinaciji?
- Pre svega u ordinaciji se mogu uraditi sve vrste implantata, od mini-implantata za fiksiranja totalnih proteza do zigomatičnih implantata koji se rade u intravenskoj sedaciji uz prisustvo iskusnog anesteziologa! Sve hirurške procedure se mogu rendgenološki kontrolisati upotrebom savremenog digitalnog ORTOPAN aparata. Zahvaljujući Bio-Lase laseru, koji ordinacija poseduje, moguće je bezbolno i bez anestezije korigovati meka tkiva i uklanjati benigne promene u usnoj i van usne duplje na sluzokoži i koži! Ovaj laser se može koristiti i u terapiji parodontopatije, a i terapiji oboljenja zuba.

Kontakt

Ordinacija DENTONIO
Kneza Miloša 93
Beograd 11 000
+381 (011) 3611 774
+381(0) 63 222 205
www.dentonio.rs

Koje se hirurške procedure mogu sprovesti i kako?
- S obzirom na to da se u ordinaciji primenjuje Piezo električni nož, sve oralnohirurške intervencije na kostima se mogu bezbolno i potpuno sigurno izvesti! Sa mnogo manje traume se mogu izvaditi umnjaci, resecirati koreni zuba, a i uraditi sinus liftinzi u rekonstrukcije defekata kosti u cilju kasnije primene implantata.

Ordinacija takođe poseduje i sistem za primenu PRP -a, plazme bogate trombocitima, tako da se u kompleksnijim slučajevima primenjuje i ova tehnika.

Što se protetike tiče, kakva je tu situacija?
- S obzirom na to da ordinacija sarađuje sa najsavremenijom tehničkom laboratorijom koja se nalazi u istoj zgradi, sprat niže, izrada protetskih nadoknada je postala veoma jednostavna i brza. Tehnička laboratorija poseduje CAD Cam i CNC mašinu za rezanje cirkonijuma i bezmetalne keramike! Na ovoj način se uz primenu tehnike digitalnog otiska mogu izraditi mostovi u roku od samo 24 sata!

Promo
 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online