Nedelja 28. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Nedelja 04.01.2015.
00:30
mondo A

Destinacije za "svetske putnike" za 2015. godinu.

Svaka "ozbiljna" novogodišnja odluka ima tri ključna "sastojka": želju da postanemo bolji, strast za otkrivanjem novog i napuštanje sopstvene zone udobnosti. Dakle, sve ono što je sjedinjeno u putovanjima. Evo top destinacija za 2015.

yahoo.com/Jamie Moore
Tajland će u 2015. godini biti jedna od najatraktivnijih destinacija
 

Tajland: Posle frke u 2014, očekuje se da će broj turista koji će posetiti Tajland ove godine premašiti 29 miliona. Predviđanja nisu nerealna, ako uzmete u obzir da je Tajland jedna od najlepših, najspiritualnijih i tradicionalno najgostoljubivijih destinacija na svetu.

Island: Sve više putnika bira destinacije koje nude autentična iskustva. Zemlja "vatre i leda" nudi prirodu u svoj veličini, od gejzira i prirodnih termalnih izvora, do uživanja u polarnoj svetlosti.

Kuba: Ako možete sebi to da dozvolite, putujte dok još nije kasno da osetite duh Kube.

Grčka: Neka vas preplavi duh zapadne civilizacije na samom izvoru. Blizu je i neprocenjivo je.

Malezija: Osetite dva sveta u jednom, kineski i indijski uticaji prepliću se na ovom poluostrvu. Uz to, malezijska kuhinja jedna je od najzanimljivijih na svetu.

Hrvatska: Dragulj Mediterana, za one koji mogu.

Dubai: Ujutru plaža, popodne skijanje u tržnom centru.

Vijetnam: Trip Advisor proglasio ga je destinacijom u usponu za 2015. Imajte u vidu da je preporučeno sredstvo prevoza motocikl. Kažu da je iskustvo neverovatno.

Južna Afrika: Tu možete da vidite "afričkih velikih 5" - lavove, bivole, afričke slonove, leopard i nosoroge. A i neka od najboljih vina na svetu su upravo južnoafrička.

Japan: Prošle godine Japan je posetilo više od 13 miliona turista. Čudesan spoj tradicije i modernog, ovo je fascinantna zemlja čija popularnost među turistima nastavlja da raste. Bonus: cvetanje trešnje u proleće.

Kostarika: Dragulj Centralne Amerike, zemlja čiji je veći deo teritorije zaštićen zakonom, spoj je neverovatnih tropskih kišnih šuma, planina, reka, vulkana… Ljudi su ljubazni i srdačni. Prava destinacija za ljubitelje prirode koji ne beže od avanture.

Egipat: Situacija se smirila. Istorijska i kulturna riznica sveta čeka na turiste.

Kina: Zemlja u kojoj se drevna prošlost susreće sa današnjicom u savršenom skladu.

Peru: Već treću godinu zaredom, Peru je proglašen za vrhunsku gastronomsku destinaciju od strane World Travel Awards. I dok Maču Pikču privlači turiste da dođu prvi put, peruanska kuhinja navodi ih da se vrate.

Australija: Plaže svetske klase, prirodne lepote bez premca.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 20.08.2015. 23:47
СРБИЈА -бисер природних ресурса; Гоч, Златибор, Копаоник,Тара, Стара планина, Хомоље; Ђердап, бање, реке, манастири,...људи са срцем и љубави....
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online