Utorak 19. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 20.09.2017.
00:30
A. Šišić - Vesti A

Najsmelije dame svetske scene: Što luđe to bolje

Iako se kaže da je lepota u oku posmatrača, postoje nepisani kodeksi ulepšavanja koje žene uglavnom poštuju. Na svetskoj sceni one najhrabrije iskaču iz okvira uobičajenog načina šminkanja i doterivanja i zbog toga su često na meti kritika.

EPA/Warren Toda
Lejdi Gaga

Ove revolucionarke često šokiraju javnost, ali zato svesno ili nesvesno kreiraju trendove koje prate devojke širom planete.

Titulu kraljice karmina nosi reperka Misi Eliot. Ova 46-godišnjakinja je poslednjih decenija u muzičkim spotovima na usnama imala najrazličitije nijanse ruževa, od zelenih preko crnih do plavih i belih.

Majka vanzemaljaca

Ikonom bizarnog načina odevanja, frizura i šminke smatra se Ledi Gaga. Američka pevačica Z La La je žena koja preti da joj oduzme ovaj tron. Z La La je postala omiljena među tinejdžerima koji žele da se istaknu u društvu šminkom, frizurom ili neobičnom odećom. Ovu crnokosu zavodnicu nazivaju majkom vanzemaljaca jer se na crvenom tepihu svaki put pojavi kao da je došla sa druge planete, a svi prisutni ostanu bez teksta.

Veruje se da joj nije strano da od šminkera zahteva da joj donju usnu ofarbaju u jednu, a gornju u drugu boju, u zavisnosti od toga šta želi da obuče. Jedna je od prvih dama koja je umesto ružem usta ukrašavala cirkonima. Kada je spot za pesmu "WTF" u kome sija poput disko kugle izašao na svetlost dana, kristali su postali obavezan dodatak u neseseru mnogih žena.

Mnogobrojne dame sa crvenog tepiha svojevremeno su bile ošišane mašinicom. Ipak, niko nije ovu frizuru proslavio kao američki model i glumica Amber Rouz. Ova zavodnica je kosu tj. ono što je od nje ostalo ofarbala u plavo i tako napravila svoj zaštitni znak. Nakon što se u tom izdanju prvi put pojavila pred kamerama, tinejdžerke širom planete su se osmelile da od frizera zatraže baš takvo šišanje. Znalci tvrde da je Amber ta koja je ovoj frizuri podarila ženstvenost i seksepilnost.

Natapirana frizura

Trend natapirane frizure i upečatljivog ajlajnera na očima, koji je svojevremeno nesvesno pokrenula umetnica Ejmi Vajnhaus, živi i dalje i nakon njene tragične smrti. Pevačica osim što je ostavila neizbrisiv trag na svetskoj muzičkoj sceni, zaveštala je i prepoznatljiv način ulepšavanja.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online