Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 30.01.2016.
01:30
Vesti A

Novi trend - nabubrele bradavice

Silikonski umetci su aut, novi trend su estetske operacije bradavica! Britanski estetski hirurzi su započeli novi trend plastične hirurgije, odnosno, operacije bradavica. Naime, mnogo je dama koje su pokazale veliko nezadovoljstvo veličinom svojih bradavica, neke su želele veće bradavice, neke manje, drugu boju ili čak nabubrelost.

pixabay.com
Sve više žena se odlučuje za nabubrele bradavice

Kako god bilo, nastala je nova trendi pomama u estetskoj hirurgiji, jer svi hoće da prate nove modne ludosti. Hirurzi tvrde da su posledice operacija nezabeležene jer nema nikakvih komplikacija, osim možda malih ožiljaka na ivicama bradavica.

Sve je takoreći počelo slučajno, žene su se sve češće obraćale plastičnim hirurzima zbog uvučenih bradavica, koje je najbolje izvući napolje posle porođaja, kada žene prestaju s dojenjem, jer tokom operacije bradavica mogu da se oštete mlečni kanali. Onima koji nisu zadovoljni s bojom svojih bradavica ili imaju problem sa manjom asimetrijom, to se lako i jednostavno rešava tetoviranjem koje izvodi estetski hirurg.

Zavodljiva ružičasta boja bradavica

Najpopularnija krema je virdžin pink boja u priručnom aplikatoru, a krema obećava da će se već posle jedne upotrebe boja bradavica pretvoriti u zavodljivu ružičastu boju kakvu Japanke žele. Slične proizvode moguće je naći i u nekim drugim državama sveta, jer nezadovoljstvo bojom i veličinom bradavica muči žene širom planete!

Estetski hirurg doktor Rikardo Frati iz Londona tvrdi da su pre svega za toliko nezadovoljstvo svojim bradavicama krivi mediji, jer su sugerisali ženama sveta kako bi trebalo da izgledaju savršene bradavice. Nekoliko godina unazad su zvezde počele masovno i bez stida da pokazuju svoje grudi, pa je to samo dodatno uticalo na formiranje slike kako izgledaju savršene bradavice i žene širom planete su poželele da izmene svoje bradavice...

Novinar Danijel Kriger takođe piše o modnoj pomami preoblikovanja bradavica jer i među Japankama vlada nezadovoljstvo smeđom bojom bradavica koje im je dodelila majka priroda. Mnoge Japanke se slažu, po njegovom pisanju, da je ta boja bradavica neprivlačna i sve žele da imaju roze bradavice, jer one navodno simbolizuju mladost, lepotu i nevinost! Na japanskom tržištu je već moguće naći neke proizvode koji posvetljuju tamniju boju bradavica.

Kako god bilo, nova pomama i trendovanje je zahvatilo celu planetu, pa estetski hirurzi imaju posla više nego ikada, a naročito u ovim pretprazničnim danima kada većina ženskog roda želi u Novu godinu sa novim, lepšim i nevinijim bradavicama!

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online