Nedelja 28. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 09.04.2010.
19:58
Vesti A

Belo: Prolećna hit boja

Nova modna sezona je počela, zato, modni kreatori, listom svi, predlažu da zbacite sa sebe tamne boje i da se obučete u belo i osetite duh romantike...

Bela je boja koja se može nositi u raznim prilikama, a pravi je izbor za tople sunčane dane. Većina dizajnera smatra da je belo uvek u trendu, zato su njihove najnovije kolekcije za dame, za tekuću sezonu, izrađene u beloj boji sa zlatnim detaljima.

Srcolikim rukavima prizovite ljubav


Ove sezone je sve dozvoljeno u beloj boji, a posebno jakne i sakoi sa srcolikim rukavima, u kojima ćete, svakako, biti primećeni. Mogu se nositi u raznim svečanim prilikama, ali i u neformalnijim poslovnim. Ukoliko na poslu ne morate da se pridržavate strogog koda oblačenja, dobro ćete izgledati ako ih kombinujete sa farmerkama. U suprotnom, za poslovni izgled predlažu ravnu suknju sa zanimljivom bluzom koja na sredini ima faltu.

Stiče se utisak kao da su pratili arhitektoniku aktuelnog trenda "žena ratnik", ali su je ublažili romantičnim detaljima i različitim ženstvenim elementima. Oni se naslućuju i vide u zaobljenim linijama isto koliko i u beloj boji koja simbolizuje smirenost i čistotu.


Belo se uvek nosi, a u svim civilizacijama na našoj planeti, uglavnom se zbog simbolike čednosti, najviše vezuje za venčanje. Predložene haljine mogu da nose u svim prilikama, naravno, uz odgovarajuće detalje, uz neki ukras u kosi, u vidu rajfa ili satenske trake, peruške ili cveta u punđi.

Te iste haljine, uz neki blejzer ili jaknu možete nositi i u poslovnoj varijanti, ili u nekoj koktel prilici, onako kako vama odgovara i kako vam se sviđa.

Ako razmišljate kako da uz minimalan finansijski izdatak ove sezone budete u trendu, dizajneri savetuju da nabavite neku, široku belu suknju sa faltama, na primer, i da je kombinujete uz različite odevne komade, u zavisnosti od prilike.

Preko dana je možete nositi uz majicu sa printom, jaknu od džinsa, baletanke ili patike, a uveče će dobro izgledati sa nekim sakoom, cipelama sa visokom potpeticom i odgovarajućim nakitom.


Svečane prilike koje nisu previše formalne i održavaju se u nekom otvorenom prostoru, pravo su mesto za zgodne i smele devojke da ovog proleća prošetaju šorts. Milanov predlog je da ga nose sa jaknom koja ima rukave do lakta, uz visoke potpetice.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online