Utorak 21. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 27.11.2013.
08:00
S. Đurić - Vesti A

Milica Milša: Malina čisti kožu

Neodoljiv osmeh i blistav ten prirodni su aduti Milice Milše. Mladolika i vitka, 45-godišnja glumica poseduje šarm koji razoružava sagovornike. Otkriva nam svoje rituale lepote.

Tajna je u hrononutriciji: Milica Milša

''Obavezno mi je jutarnje umivanje i večernje čišćenje lica. Nikad sa šminkom nisam legla u krevet. Kod kozmetičara odem dva do tri puta godišnje na klasični tretman lica. Volim da koristim masku od meda, dve-tri kašičice meda stavim na lice i držim to petnaestak minuta. Takođe, kada je sezona malina, sa nekoliko malina istrljam lice, držim desetak minuta i isperem vodom. Omiljeni su mi kratki kozmetički tretmani. Koristim isključivo maske koje se na licu drže najviše deset minuta i podvrgavam se postupku koji me u salonu ne zadržava duže od pola sata'', rekla je Milša.


Milica priznaje da je najviše vremena nezi posvećivala u tinejdžersko doba.

''Tada sam s najboljom drugaricom po ceo dan provodila mažući se kremama i losionima. Imale smo običaj da jednom nedeljno kuhinju pretvorimo u kozmetički salon. Pravile smo pakovanja za kožu i kosu od svih mogućih namirnica. Pratile smo

Protiv plastične lepote


''Nikada nisam probala, a i nemam nameru da isprobam usluge estetske hirurgije. Plašim se igle i na slici. Ne osuđujem one koji to vole, ali to nikad ne bi bio moj izbor, jer mislim da je prirodna lepota u svakom pogledu lepša od plastične'', objasnila je Milša.

trendove i kupovale sve preparate koji bi se pojavili na tržištu. Sada sam mnogo manje opterećena kozmetikom. Pripremanje za izlazak u mom slučaju traje veoma kratko. Umem besprekorno da se našminkam za 10 minuta i to bez ogledala. Problem mi ponekad predstavlja odeća. Dešava se da nemam inspiraciju kako da se obučem i nijedna stvar mi se ne dopada. Izvadim sve iz ormana i pobacam oko sebe, pa satima usplahireno pokušavam da napravim neku odgovarajuću kombinaciju. Inače, po mom mišljenju, nema recepta za lepotu, moguće je samo u čoveku otkrivati lepotu'', smatra ova umetnica.


Na liniji mnogi mogu da joj pozavide.

''Moja čarobna formula je hrononutricija i sjajan program doktorke Ane Gifing. Taj program daje savršene rezultate. Inače, smatram da u ishrani ne treba ničega da se do kraja odričemo, dovoljno je samo malo pripaziti i u svemu biti umeren. Bez svega se može i ničemu ne treba robovati, pa ni pojedinim vrstama hrane. Dan započinjem uz kašičicu meda i čašu vode. Volim da popijem i čaj od maslačka, koji je inače, odličan čistač jetre i pospešuje izbacivanje toksina iz organizma, a dobar je i protiv celulita. Omiljeni doručak mi je ovsena kaša, koju pravim sa vodom, a ne sa mlekom''. istakla je ona.


Milica ne robuje robnim markama.

''Moda je ono što je prolazno, a stil je ono što traje, ono što proizilazi iz naše ličnosti. Moram da kažem da je moja omiljena modna kuća Sent Džordž i njihovi ležerni modeli. Svaki komad garderobe je priča za sebe. A svi zajedno na čoveku čine priču za sebe i priču o toj osobi. Inače, i najskuplja garderoba ne može da pomogne ako koža i kosa izgledaju loše'', objasnila je 45-godišnja glumica. 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online