Nedelja 28. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Ponedeljak 29.04.2013.
08:00
S. Đurić - Vesti A

Radulović-Lečić: Osmeh je majka lepote

Voditeljka Nina Radulović-Lečić svojom pojavom očarala je mnoge gledaoce. Jedna od najlepših žena u Srbiji, supruga glumca Branislava Lečića, uvek izgleda negovano i privlačno.

- Ne idem redovno kod kozmetičara, jer nemam problematično lice. Uvek sam nekako više verovala sebi i uvek sam uživala u bavljenju sobom na taj način. Kupujem stalno neke nove kreme, jer me privuče pakovanje ili preporuka prijateljice, miris ili nešto slično, ali uvek se vratim dobrim, nežnim bebi kremama kojima negujem i lice i telo. Svesna sam da ću uskoro verovatno početi da koristim i antirid, jer je prevencija najbolja zaštita od prevremenog starenja. Inače, lice umivam takođe bebi šamponom, a šminku skidam maramicama za skidanje šminke - kaže Nina.

Raditi na unutrašnjem miru: Nina Radulović-Lečić


Što se tiče recepta za lepotu, Nina kaže da nema univerzalne formule.


- Lepota je život koji zrači iz očiju žene. Kreme, pilinzi, šminka i parfemi samo pomažu da bi se istakla unutrašnja lepota kojom zračimo ili ne. Svakako da jedno bez drugog ne ide, jer čim emitujemo lepu energiju, crte lica poprimaju taj oblik. Lice i pokreti tela dobijaju mekoću i privlačni su za gledanje. Dakle, treba samo raditi na svom unutrašnjem miru i osmehu!


Nina vodi računa o svojoj liniji, s obzirom na to da je veliki gurman.


- U stanju sam da jedem slano, pa odmah zatim slatko, pa vrlo brzo opet slano, ali samo u retkim situacijama. Najviše mi pada teško kada sebi uskratim nešto zauvek. Dakle kažem sebi - jedi čokoladu, ali samo petkom. Onda je lakše, čovek živi za taj petak. Inače, hleb nikad ne jedem, a pijem isključivo vodu. Jedem mnogo povrća, a kafu pijem sa mlekom. Ona mi je jedini porok. Trudim se da se hranim zdravo, jer telo pamti sve što mu loše pošaljemo kroz usta. Možda se to neće videti na meni sad jer imam 27 godina, ali za 10, a tek 20 godina sigurno hoće. Dakle, dobar izgled je samo posledica zdravog načina razmišljanja. Mislim da se ne treba svega odricati, ali treba ograničiti sebe, ne biti halapljiv. Ako sebe kontrolišemo u ishrani jačamo i svoj karakter.


Lepa voditeljka kaže da je zavisna od pirinča.


- Pirinač volim na sve načine. Zavisna sam od njega. Mogla bih da ga jedem sedam puta nedeljno. Obožavam i brokoli i piletinu. Ne jedem rado crveno meso, ali zato uživam u ribi i salatama. Slatkiši su mi teška rana, jer ih izbegavam, a obožavam.


Gde god se pojavi Nina privlači pažnju i svojim stilom odevanja.


- Moda je sve ono što je aktuelno, a stil je ono što nas odvaja i što je vanvremenski. Imam u suštini specifičan stil. Zbog visine nosim baletanke i ravne čizme. Obuća me na neki način ograničava, pa imam stil oblačenja koji je prilično ležeran. Drugo su emisije. Tamo moram imati neku vrstu dres koda. Nosim dosta nakita. Volim proleće jer mogu da nosim duge haljine, suknje i letnje čizme.


Garderobu bira u zavisnosti od dana i raspoloženja.


- Nekad se osećam kao da treba da se uvučem u nešto široko i da se opustim i izgledam apa-drapa, a nekad se i za običnu šetnju po gradu sredim i obučem haljinu koja je uska. Odeću kupujem u inostranstvu. Obožavam da idem u tržne centre, pa se tako sa odmora vratim umorna od šetnje po buticima. A u Beogradu nalazim garderobu i obuću uvek na različitim mestima. Ne interesuje me koja je marka ako mi se sviđa i odgovara. Može biti jeftino, ali ne i nerealno skupo. Volim da se presvučem i po nekoliko puta dnevno.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 29.04.2013. 14:56
Sta sve ova zena zna sa 25 godina ili malo vise, nije pojmljivo. Pa, ljudi, ona bi mozda mogla biti savetnik za neke nase politicare. Lepa jeste, ali simpaticna nije.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online