Sreda 15. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 13.05.2012.
08:00
T. Božović - Vesti A

Delibašić: Godine mi ništa ne mogu

Atraktivna denserka Slađana Delibašić je san mnogih muškaraca, a njena besprekorna figura neostvareni san većine devojaka.

Slađana Delibašić

Za nju kao da je vreme stalo, mada je zagazila u petu deceniju života. Na našu primedbu, ova šarmantna dama se se zadovoljno smeje i otkriva da joj godine ništa ne mogu zahvaljujući zdravom životu.


- Volim sebe i svoje telo! Ustajem rano, na nogama sam već u sedam sati ujutru. A moj savršen dan počinje kafom, pa treningom - kaže sagovornica "Vesti", Slađana Delibašić, koja je zagovornik zdravog života.

Seća se kako je i kao znatno mlađa, dok je bila lider i koreograf grupe Đogani fantastiko, u vreme stare Jugoslavije, i tada svakodnevno vežbala i plesala u njihovoj dens školi.


- Nekad se tih vremena sećam sa setom, ali nisam se pokajala što sam zaplovila solističkim vodama. Divno je što smo Đole i ja ostali prijatelji, a pre svega, dobri i složni roditelji - kaže sagovornica "Vesti".


- Moja prednost, u odnosu na moje vršnjakinje, jeste što i danas redovno, svakog dana vežbam kao nekad kada sam bila klinka. Zato ne znam šta znače dijete, liposukcija i fejslifting, a čini mi se da mi još dugo neće biti potrebni - zadovoljno kaže Slađana, a mi joj otkrivamo kako mnogi misle da Slađa bolje izgleda danas

Alkohol i cigarete - nikad


- Svojim ćerkama svakodnevno pričam o štetnosti cigareta, alkohola, droge. Ne bih se pomirila sa činjenicom da im narkotici prijaju. Moje devojke su moj ponos i ja sam svakako, njihov uzor, jer sam im majka, pa nosim i veliku odgovornost zbog te najznačajnije uloge u mom životu i zato se nikad ne bih slikala naga za neki muški časopis - kaže Slađana.

nego na početku karijere.


- Moj posao je idealan, pre svega je zdrav, nije stresan i uvek me tera da budem u savršenoj kondiciji. Tako svakog dana imam vremena za sve, volim da kuvam za moje devojke, ćerke, Silviju i Marinelu i za sebe. Jedino što sebi zameram je, što se ponekad prejedem, uveče - priznaje Slađana, pravdajući se, kako ne može praznog stomaka na spavanje.


- Kozmetičara retko posećujem, a ni šminka mi nije najredovniji saveznik. Samo u retkim trenucima stavim maskaru, rumenilo. Puder, samo ako gostujem u nekoj TV emisiji ili idem na nastup - otkriva naša sagovornica, dodajući da u kući ima džakuzi, pa sama sebi radi drenažu nogu, a zatim nanosi anticelulit kremu.


- Sve u svemu, tajna mog izgleda je u tome što sam zadovoljna - kaže Slađana Delibašić.  

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online