Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 01.08.2011.
08:00
Vestionline A

Friz, pravi šiz

Pre nego što počnete da se edukujete koje su frizure u trendu, pripremite brilijantin i lak za kosu, ali i malo više strpljenja, jer je i muška moda ove sezone razigrana. Kratka kosa jedan je od vodećih trendova ove godine.

Za razliku od prošle kad je kratka kosa morala da poštuje formu, uglavnom razdeljak, ove godine je dopušteno da pustite prirodi da odredi formu frizure. Prirodan izgled, bez mnogo lickanja i geliranja, osnovno je pravilo za kratku mušku kosu.

Kraća kosa je ''in''

Kako smo napomenuli, šiške su pronašle sredinu između padanja na oči i zalizivanja na temenu. Ta sredina zove se "talas", a za ovu frizuru vam treba duža i gušća kosa kako biste svoj "talas" podigli iznad čela. Lak za kosu može da bude vaš novi najbolji prijatelj...


Takozvana kocka frizura uokvirena je istom takvom bradicom, stil je koji nikad ne izlazi iz mode. Naravno, za "kocku" morate da imate i podesan oblik glave, a vaš frizer, može da vam kažem koliko bi vama takva frizura dobro stajala. U svakom slučaju, "na trojku" ili "na četvorku" frizure se vraćaju u velikom stilu.

Osim šiški u obliku "talasa", ove godine su u trendu i frizure kod kojih sve ide "na

Nega kose


Kao i ženska kosa, tako i muška zahteva posebnu negu. Zato, bez obzira na to da li je vaša kosa kratka ili duža, obavezno jednom mesečno stavite pakovanje od čašice maslinovog ulja i čašice konjaka i jednog žumanca.

 

Ovu smesu držite na kosi tri sata, pa isperite i kosu išamponirajte i ostavite da se prirodno suši.

gore". Kod ove frizure, najvažnije je dobro šišanje, ako frizer dobro odradi posao i vi ćete biti zadovoljni. Uz kratku kosu, duga i prirodno talasasta je takođe jedan je od vodećih trendova ove godine. Ako ste se već odlučili za puštanje kose, moraćete oko nje i da se potrudite.

Ako imate dužu kovrdžavu kosu, ne postoji neki poseban savet, jer ona raste kako hoće. Važna je dobra frizura, odnosno, vrhunsko šipanje, a mi vam preporučujemo srednju dužinu kose uz obavezno istanjivanje, i pravilnu negu kose kako bi uvek izgledala uredno.

Kod kraćih kovrdžavih frizura, pak, postoji trend, a to je blagi pad kose, naročito šiški ka čelu. Na vama je da izaberete šta vam se najviše sviđa i da svaku od ovih frizura prilagodite svom stilu i sopstvenim željama.  

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online