Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Subota 14.05.2011.
08:00
Sarajevo-x A

Volvo limuzina - najnovija mašina

Volvo modeli "S80" i "V70" stižu u dve profinjene nove verzije stvorene za kupce koji streme automobilima s ekskluzivnim izgledom i individualnim stilom. Vrhunska limuzina "S80 Ekgzekjutiv" (Executive) donosi jedinstvene dizajnerske detalje i bogatu opremu koji će dodatno učvrstiti poziciju ove limuzine kao automobila vrhunske klase. A "Volvo V70 R-Dizajn" (R-Design) daje i onako elegantnom karavanu snažniji sportski karakter.

"Oba automobila stvorena su za sve veći broj kupaca koji žele da skroje automobil po svojim individualnim ukusima. 'Egzekjutiv' verzija 'S80' modela zrači luksuzom, dok naši 'R-Design' modeli donose dodatni sportski gard", napominje Leks Kersemakers, stariji dopredsjednik odjela za strategijski razvoj proizvoda i serijsku proizvodnju modela pri Volvo Car korporaciji.

"Volvo S80" najekskluzivnija je Volvo limuzina, a njena "Egzekjutiv" verzija donosi dodatne detalje koji naglašavaju lepotu skandinavskog dizajna i profinjenu udobnost prostranog sedana. Amblem s oznakom "Egzekjutiv" donosi diskretan znak da se ovde radi o "Volvu S80" koji iskače od uobičajenih normi. Unutrašnjost ovog unapređenog modela donosi kožnu komandnu ploču dostupnu u dve boje: espreso smeđoj i zagasito crnoj. Od detalja interijera, koji modelu "S80 Egzekjutiv" daju ekskluzivan karakter, vredi istaknuti ventilisana sedišta od meke kože s masažnom funkcijom, kožne panele na vratima, integrisani analogni sat na komandnoj ploči itd.

Posebno dizajnirani tepisi dodatno osnažuju utisak suzdržane lepote. A kao opcija nudi se i mogućnost ugradnje hladnjaka na zadnjem sedištu što, u kombinaciji s kompletom švedskih čaša od kristalnog stakla, doprinosi osećaju nenadmašnog luksuza i udobnosti.

Posebno dizajnirani detalji, i novi točkovi s Iksion ratkapnama

"Volvo V70 u R-Design" izdanju dolazi s mnoštvom posebno razvijenih dizajnerskih detalja interijera i eksterijera. Spoljšnost modela ukrašena je jedinstvenim dizajnerskim detaljima na prednjem delu kao što su indikatori skretanja s LED diodicama integrisanim u bočne retrovizore sa svilenkastim metalnim prekrivačima. A tu je i jedinstveni točak s dijamantnim "Iksion" ratkapnama od 18 inča. Interijer modela donosi kožne presvlake u zagasito crnoj boji, kožom obrubljenu ručicu menjača, te crne podne tepihe s kontrastnim prošivima. "V70 R-Design" dostupan je uz širok raspon pogonskih agregata među kojima se ističe 1.6-litarski DRIVe dizel s emisijom CO2 ispod 119 g/km.

Volvo Sensus - ergonomski hajtek sistem informisanja

Oba modela - i "S80 Egzekjutiv" i "V70 R-Dizajn" - opremljeni su s poslednjim Volvo sistemom zabave i informisanja "Volvo Sensus". Ovaj sistem predstavlja sve informacije na ekranu u boji od 5 ili 7 inča na prednjem delu centralne konzole. Ekran je pozicioniran visoko kako bi vozač s lakoćom mogao držati pogled na putu i saobraćaju ispred sebe.

"Briga za dobrobit vozača i putnika u samoj je srži skandinavske filozofije. A jedinstvene nove verzije "Volva S80" i "V70" označavaju novi iskorak Volva u našem nastojanju da postanemo automobilska marka koja najbolje odgovara zahtevima savremenih vozača za prestižom", ističe predsednik i izvrši direktor Volvo Kar korporacije Stefan Džejkobi.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 02.06.2011. 11:50
strava.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online