Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Sreda 27.04.2011.
08:00
Sarajevo-x A

Pogledajte novi luksuzni Volvo "Junivers"

Na sajmu automobila u Šangaju, Volvo vizuelizira remek-delo skandinavskog dizajna za kupce sa istančanim ukusom. Koncept "Junivers" (Universe) je veliki luksuzni sedan sa novim humanim dizajnom, koji slavi prekrasne linije klasičnih Volvo modela.

"Koncept 'Junivers' svetu nudi prvi nagoveštaj šta se može očekivati od vrhunskih limuzina budućnosti", tvrdi Stefan Džejkobi, predsednik i izvršni direktor Volvo Kar korporacije. Dugoročna strategija Volva jeste da bude uspešna, istinski globalna kompanija, sa proizvodima dizajniranim u skladu sa potrebama i životnim stilom kupaca.

Skandinavski dizajn se fokusira na razumijevanje i brigu o ljudima. Volvo želi biti brend koji na najbolji način interpretira želje kupca modernog luksuznog automobila.

Koncept "Junivers" je dizajniran da naglasi podsvesnu želju i osećaj unutrašnje lepote. U susret budućnosti ide sa kupe linijom krova i čvrstim zadnjim delom, ali evocira i Volvo tradiciju posudbom nekih dizajnerskih elemenata od klasičnih Volvo modela.

"Poput luksuznih dodataka, ovaj je dizajn dovoljno trajan da izdrži test vremena", tvrdi Piter Horburi, potpredsednik dizajnerskog odela pri Volvo Kars korporaciji i nastavlja: "Takmičićemo se sa najboljima sa našim specijalnim skandinavskim dizajnom. Nenadmašan u performansama i tehnologiji, ali bez površnosti ili komplikacija".

Orijentisan na korisnika i čist

Enterijer modela Koncept "Junivers" je udobno, kultivisano okruženje, koje je orijentisano na korisnika i osvežavajuće nekomplikovano. Napred je sve fokusirano na vozača, a nazad na udobnost i relaksaciju.

Vozačko okruženje ima intuitivne kontrole i ekran osetljiv na dodir, koji je približava kada vozač krene rukom prema njemu - svime se upravlja iz sedišta inspirisanog ultra-udobnim foteljama. Putnici na stražnjim sedištima uživaju u čistom komforu. Interijer je ukomponovan sa sedištima i postaje dio okruženja.

Dinamičan osećaj i tamna kolor šema prednjih sedišta lagano prelazi u potpuno svetla zadnja sedišta. Koncept "Junivers" je prepun klasičnih formi, materijala i tekstura, koji stvaraju specifično luksuzno iskustvo.

"Koncept 'Junivers' je izuzetno uglađen, ali sa svim jednostavnim dodacima, koji od Volva čine šampiona jednostavnosti. Vrednovanje ovog inovativnog spoja dizajna i tehnologije, u stalnom je rastu među kupcima luksuznih vozila. Ovaj trend otvara put našem uspehu. Uvereni smo da naš specijalni luksuzni brend ima uspešnu budućnost", zaključuje Piter Horburi.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 16.05.2011. 16:13
UH. dobar, bre.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online