Nedelja 28. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 25.03.2018.
08:48
Vestionline, blic.rs A

Naša pevačica pevala Zverki na uvce: Kako je zvezda "Seks i grada" reagovao?

U njujorškom klubu "The Cutting Room", čiji je suvlasnik čuveni Kris Not, zvezda serije "Seks i grad", pevačica Aleksandra Radović oduševila je goste raznih nacija.

Vesti
Aleksandra Radović

- Zverkin klub je prelep prostor. Ljudi raznih nacija pevali su i plesali uz moju muziku i osetilo se da su istinski radosni - prenela je Aleksandra prve utiske za list "Blic".

Već na prvom nastupu koji je imala 15. marta u Majamiju, zgodna pevačica je osetila toplu dobrodošlicu budući da je u publici bilo i nekoliko poznatih lica. Među njima bio je i slavni srpski teniser Nenad Zimonjić sa suprugom Minom.

- Imala sam sreće da se već prvog dana sretnem sa prijateljima koji žive u Majamiju ili su tu poslovno, baš kao i ja. Na moj prvi nastup došao je Nenad Zimonjić sa suprugom i prijateljima, pa smo ostali i nakon koncerta da se družimo i provodimo uz dobru muziku - izjavila je pevačica za "Blic".

Radovićeva se u "obećanoj zemlji" oseća kao u raju jer kaže da se na svakom koraku sluša sjajna muzika.

Najviše vremena provodi u Čikagu, gde ima dosta iseljenika sa prostora bivše Jugoslavije i oni su se pokazali kao odlični domaćini Aleksandri i njenom bendu. Ona je u tom gradu ostvarila i neke svoje snove.

- U Čikagu smo već nekoliko dana, prijatelji nas vode svuda i zaista imam priliku i da upoznam grad. Oduvek sam želela da odem u Ameriku i slušam fank, bluz i soul. Ovde su na svakom uglu sjajni barovi sa vrsnim muzičarima i pevačima. Za nas muzičare je to pravi raj - ističe pevačica.

Sasvim neplanirano Aleksandra je kao gost u jednom klubu uzela mikrofon i zapevala sa čuvenim bendom koji je pratio i brojne svetske zvezde.

- Slučajno i spontano desilo se i da zapevam sa bendom Majka Vilera u klubu "Kingston Majls". Rekli su mi da je Šinejd O’Konor pevala sa njima kao gost negde na kraju svoje tragične karijere - kaže Aleksandra.

Ona potvrđuje i ono što većina muzičara kaže - da se muzika sluša srcem i da nije bitno kojim jezikom se peva.

- Ponosna sam što sam stekla nove poštovaoce moje muzike i glasa među Amerikancima, Italijanima, pa čak i Japancima. Rekli su mi nakon koncerata da nisu razumeli ni reč pesama, ali da su egzaltirani muzikom i interpretacijom - kaže Aleksandra Radojević ne skrivajući oduševljenje.

Ipak, na američkom kontinentu, na kojem ostaje još nekoliko dana, Radovićeva ne bi volela da živi.

- Utisaka je mnogo i divno je što sam videla i ovaj deo sveta i doživela nešto novo. Međutim, ja sam orijentisana ka Evropi jer ovde vladaju neki potpuno drugačiji stil života, kultura i navike - zaključila je pevačica.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online