Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 01.08.2017.
09:48
Vestionline, Blic rs A

Džulija Roberts i Demi Mur zajedno iz Beograda otišle u ovaj grad u Srbiji

Holivudske dive provele su nedeljno popodne na autentičnom vojvođanskom salašu gde su isprobale srpske specijalitete, te uživale uz tamburice.

EPA/Ian Gavan
Sviđa joj se Srbija: Džulija Roberts

Džulija je prestonički hotel koji se nalazi u samom centru grada i u kojem boravi od samog dolaska u Beograd napustila u nedelju u ranim jutarnjim časovima da bi se u društvu supruga Danijela Modera i troje dece zaputila kombijem na salaš, piše "Blic".

Holivudske ikone nisu odabrale bilo koji salaš kojih u blizini Novog Sada ima poprilično, već mesto poznato po odličnim tamburašima, ali i ergeli konja, školi jahanja, vožnji fijakerom i pravom raju za decu. Tamo su stigli u popodnevnim časovima i odmah su se smestili za centralni sto.

- Džulija je sa porodicom stigla na salaš obučena u crno i probala je da prođe neopaženo. Međutim, kako je ona glumica svetskog ranga, to joj nije pošlo za rukom. Možda je tome doprinela i činjenica da je sa njom krenulo nekoliko pripadnika privatnog obezbeđenja koje je porodica Roberts unajmila nakon što su mediji saznali da je u Beogradu - kaže za "Blic" izvor koji se zatekao na licu mesta. On je prepričao kako je sve izgledalo.

- Momci iz obezbeđenja su se smestili i ispred salaša, te niko nije mogao da uđe i bude u blizini Džulije. Ono što je mnoge šokiralo jeste da joj se ubrzo priključila i Demi Mur, te su glumice uživale u zajedničkom ručku - objašnjava izvor.

Ono što je bilo na meniju je tradicionalna srpska hrana, a Džulija je specijalno tražila da joj naprave domaći hleb i iznesu kajmak.

- U restoranu su se zadržale nekoliko sati i bile su sasvim opuštene. Džulijina deca su trčkarala po salašu, a Danijel se raspitivao o dobrim lokacijama u našoj zemlji - objašnjava za "Blic" dobro upućen izvor.

Razlog boravka svetskih zvezda je projekat na kojem radi Džulijin suprug, inače scenarista i režiser Danijel Moder. Naime, reč je o filmu "Ibica", a Beograd bi trebalo da glumi Španiju.

Džulija i Demi nakon su nekoliko sati napustile salaš i vratile se u Beograd, ali je porodica Roberts svratila i do jednog lokala čiji su specijaliteti jela od mesa.

- Džulija je po podne došla do restorana u kojem je jela isključivo meso. Tada se slikala sa svima i bila je veoma ljubazna. U restoranu je ostala otprilike sat vremena - kaže izvor za "Blic".

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online