Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 10.03.2017.
18:01
D. Petrović - Vesti A

Tajna ljubav slađa od javne

Veze između poznatih ličnosti najintrigantnije su priče za javnost. U centru pažnje ovih dana je navodna romansa kapitena srpske košarkaške reprezentacije Miloša Teodosića i glumice Jelisavete Orašanin.

M.Todorović
Zavodnik: Miloš Teodosić

Mediji spekulišu da je lepa glumica jedno vreme bila u paralelnoj vezi sa kolegom Vukom Kostićem i stamenim košarkašem, ali je ona ove tračeve demantovala.

- S Vukom sam bila u predivnoj vezi sedam godina, nismo zajedno od prošlog leta i nismo osećali potrebu da o tome obaveštavamo javnost. Vuk i ja ostali smo prijatelji, ali je svako nastavio sa svojim životom - kazala je Jelisaveta, koja je uslikana na tribinama tokom utakmice Teodosića u Moskvi.

O navodnoj vezi sa poznatim košarkašem nije htela da zucne ni reč.

I Teodosić ćuti, kao što je uvek ćutao o svojim devojkama. A, povezivali su ga sa mnogim poznatim cicama.

Navodno je jedno vreme bio u romansi sa Anastasijom Ražnatović, ćerkom Cece Ražnatović.

Na spisku njegovih poznatih devojka bile su i odbojkašica Maja Ognjenović i glumica Sofija Rajović, ali se ni jedna nije duže zadržala u njegovom zagrljaju.

Hristina Popović važi za jednu od najboljih srpskih glumica. I ne samo to. Kažu da je talična i svaki film u kome glumi postane hit.

O privatnom životu nikada nije pričala, čak ni o hrvatskom kolegi Bojanu Navojcu s kojim ima ćerku Luču. Sada je povezuju sa mlađim kolegom Petrom Strugarom. Njih dvoje su se zbližili na snimanju serije "Nemoj da zvocaš" u kojoj glume par. Hemija je bila očigledna, pa je bilo samo pitanje vremena kada će ljubav sa malih ekrana preneti i u realnost.

Miloš Biković važi za najvećeg zavodnika među glumcima. Posle višegodišnje romanse sa koleginicom Brankicom Sebastijanović, za oko su mu zapale Ruskinje.

Nije ni čudo s obzirom na to da dosta vremena provodi u ovoj zemlji gde je do sada već snimio pet filmova. Jedno vreme bio je u vezi sa poznatom ruskom manekenkom Sašom Luis, potom su ga povezivali sa kolegicom Aglajom Tarasovom, a sada ...

S obzirom na to da ima pune ruke posla u Rusiji, da ide sa seta na set, ne čudi što baš i nema vremena za ljubav. Ili vešto krije novu devojku, za sada.

N. Durović
Raskinuli letos: Jelisaveta Orašanin i Vuk Kostić

Ljubav sa studentkinjom

Da li zbog sličnih interesovanja, tek mnoge poznate ličnosti za partnere biraju ljude iz branše.

To je uvek mač s dve oštrice. S jedne strane imaju podršku i razumevanje, a s druge strane pažnja javnosti je dvostruka.

Upravo zbog toga mnogi glumci radije biraju obične, anonimne devojke.

Tako je Bojan Perić već duže vreme zaljubljen u Anđelu Pavlović, studentkinju sociologije.

- Anđela je pametna i prirodna, i što je meni jako važno možemo da pričamo o svemu. Bila je uz mene i kad sam bio bolestan. Divno je kada znate da je neko svim srcem uz vas i kada nije sve dobro - rekao je jednom prilikom Bojan.

Par ne krije svoju ljubav, često putuju zajedno od Pariza do Grčke, a slike sa zajedničkih putovanja Bojan redovno kači na Instagram.

Andrija i Aleksandra

Andrija Milošević dugo je važio za jednog od najpoželjnijih muškaraca među glumcima. A onda je njegovo srce osvojila koleginica Aleksandra Tomić, s kojom je pre nekoliko meseci započeo zajednički život.
- Kod nas je sve isprepletano, naš posao je toliko intenzivan da privatno i poslovno nikako ne može da se razdvoji - rekao je Milošević, koji je posle četiri godine veze sa koleginicom sve bliže odluci da stane pred matičara s njom.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online