Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 15.02.2017.
18:01
D. Petrović - Vesti A

Siniša napravio pola tima

Vest da Novak Đoković očekuje drugo dete i da posle sina Stefana priželjkuje ćerkicu, i dalje top tema u domaćim i svetskim medijima. Najbolji srpski teniser više puta je isticao da želi veliku porodicu, a kako je mlad ima vremena da stane rame uz rame sa brojnim srpskim sportistima koji imaju po troje i više dece.

M. Todorović
Brojni naslednici: Arijana i Siniša Mihajlović sa decom

Bivši as Intera, a danas šef stručnog štaba Torina, Siniša Mihajlović ima šestoro dece. U braku sa Italijankom Arijanom dobio je petoro naslednika - Viktoriju, Virdžiniju, Miroslava, Dušana i najmlađeg Nikolasa. On ima i vanbračnog sina Marka iz veze pre nego što se oženio sa Arijanom.

- Prva ćerka zove se Viktorija po mojoj mami. Miroslav je dobio ime po mom kumu Miroslavu Tanjgi, koji je svom sinu dao moje ime, a Nikolas je bio kompromis. Moja slava Sveti Nikola, a ono s na kraju je italijanski dodatak - rekao je jednom prilikom Siniša.

Odmah za petama mu je kolega po lopti Mateja Kežman. On ima četvoro dece. Sa bivšom suprugom Emilijom izrodio je Aleksandru, Lazara i Jakova, dok mu je bivša partnerka Marija Perković rodila sina Filimona. Veliku porodicu ima i nekadašnji košarkaški as Milan Gurović. On i supruga Tanja imaju četvoro dece. Milan je kao svog prihvatio i Tanjinog sina iz prvog braka Dušana, a zatim su dobili Milicu, Vukmana i Dimitrija.

M. Todorović
Svuda zajedno: Ana i Vlade Divac sa decom

- Želeo sam najmanje troje dece, i nikad mi nije bilo važno da li će biti dečak ili devojčica. Rođenje svakog deteta sam veoma emotivno doživljavao - ispričao je Gurović u jednom intervjuu.

Njegov kolega sa parketa Vlade Divac ima troje dece, i to dvoje biološke Luku i Mateju, kao i usvojenu ćerku Petru koju on i njegova supruga Ana ne odvajaju od svojih sinova.

- Naša deca uključena su na razne načine u humanitarni rad kojim se Ana i ja bavimo, tako da su naučili da je u životu izuzetno važno zastati, pogledati ljude oko sebe, poštovati druge i ne odmoći nikome - ispričao je jednom prilikom Divac.

Fudbaler Branislav - Bane Ivanović sa suprugom Natašom ima četvoro dece - sina Stefana, bliznakinje Anu i Andreu i još jednog dečaka Dušana.

Hoki i jedanaestoro dece

Krilaticom - dece nikad dosta vodili su se i mnogi srpski glumci i pevači. Rekorder je bio Hašim Kučuk Hoki, koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći 2002. godine. Iza sebe je ostavio čak jedanaestoro dece - šest sinova i pet ćerki.

Nekada poznati roker avanturističkog duha Predrag Jovanović, poznatiji kao Peđa D'Boj ima četvoro dece sa različitim ženama i u različitim delovima sveta. Najstarija je ćerka Minjon koja živi u Diseldorfu. U Firenci je dobio sina Gabrijela, zatim se rodio Filip u Parizu, a najmlađa je Mihaila koja s majkom živi u Beogradu. Za razliku od njega, glumac Nebojša Dugalić ima petoro dece (tri sina i dve ćerkice) ali sa istom ženom, suprugom Draganom.

Sinovi Nemanje Vidića

Jedan od najboljih srpskih fudbalera Nemanja Vidić ima tri sina - Luku, Stefana i Petra.
- To što sam roditelj mi pomaže da pobegnem od fudbala. Provodim mnogo vremena sa decom i zaista uživam u tome. Trudim se da ne propustim njihovo odrastanje i mislim da mi to polazi za rukom - rekao je Vidić.

Po četvoro dece imaju Aca Lukas, Zorica Brunclik i Merima Njegomir.

- Vratimo se u selo i rađajmo decu - rekao je jednom prilikom Nenad Jezdić, koji se zaista vratio u selo, a sa suprugom Sarom ima četvoro dece. Za sada.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online