Četvrtak 9. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Petak 08.04.2016.
05:40
D. N. P. - Vesti A

Bali-beg progovorio srpski

Čuveni glumac pokušao je obiđe Novi Pazar, ali zbog više od 1.000 devojaka koje su opkolile kombi nije uspeo ni da izađe iz vozila, a nije posetio ni Sopoćane, što je razočaralo devojke iz okolnih sela.

D. N. Petrović
Kao u Holivudu: Burak Ozčivit u Novom Pazaru

Dolazak turskog glumca Buraka Ozčivita (31) u Novi Pazar izazvao je masovnu histeriju njegovih obožavalaca, posebno žena. Glumca koji se proslavio ulogom Bali-bega u seriji "Sulejman Veličanstveni" dočekalo više hiljada fanova iz celog regiona, a Gordana Novaković je stigla iz Dubrovnika.

- Oduševljen sam, ovo je fantastično, ne ide mi se odavde - rekao je Ozčivit na konferenciji za medije.

Novi Pazar je preksinoć, nakratko, ličio na Holivud - crvenim tepihom postavljenim između Gradske skupštine i Centra za kulturu u elegantnom crnom odelu defilovao je čuveni turski glumac, svetsko ime i srcelomac, dok su sa svih strana sevali blicevi, vrištali su fanovi, bleštale su nove toalete... Hiljade mladih i lepih devojaka želelo je da mu priđe što bliže, da dodirne Bali-bega i da se slikaju s njim, ali... Samo srećnici, njih oko 600 koji su na vreme i preko veze uspeli da kupe kartu, mogli su da, zajedno sa svojim idolom, odgledaju njegov najnoviji film "Moj brat" i aplauzima pozdrave njegove najbolje scene. I dok su u Koncertnoj dvorani njegovi fanovi histerično vrištali ne dozvoljavajući da počne projekcija filma, Ozčivit je "progovorio srpski".

Poznaje srpske glumce

- Danas, dok smo ručali, sa Rasimom Ljajićem i gradonačelnikom Mehom Mahmutovićem razgovarao sam o skorom snimanju filma o Bali-begu. Moguće je da ćemo neke scene snimiti u u ovom kraju - istakao Burak i naglasio da njegov najnoviji film govori o bratskoj ljubavi koja ga je i dovela u Srbiju i Novi Pazar. Rekao je i da poznaje puno glumaca u Srbiji (ali nije rekao koje) i da bi sa nekima voleo da snimi zajednički film.

Prisutne je pozdravio sa "Dobro veče" na srpskom jeziku, a potom je rekao i "Dobro došli" što je oduševilo prisutne.

A pre šetnje crvenim tepihom, Ozčivit je pokušao da prošeta Novim Pazarom, ali nije ni uspeo da izađe iz kombija, jer je više od 1.000 devojaka opkolilo vozilo pokušavajući pošto-poto da dođu do njega. Zbog ogromne gužve Burak je sa vrata kombija pozdravio fanove, a potom se vratio u motel Ras na Pazarištu gde je bio smešten. Nije obišao ni manastir Sopoćani, kako su najavljivali pojedini srpski mediji, gde ga je u porti čekalo 20-ak obožavateljki, Srpkinja i Bošnjakinja iz okolnih sela, koje su razočarane otišle kući.

- Prevalila sam 450 kilometara da bih iz Dubrovnika došla do Novog Pazara u nadi da ću se slikati sa mojim omiljenim likom iz turskih serija koje rado gledam. Pokušala sam to svojevremeno i u Istanbulu, ali nisam uspela, pokušavam i danas, a pokušavaću i dalje, nadam se da ću biti bolje sreće - pričala nam je Gordana Novaković koja je nudila letovanje samo da dođe do karte za film i Bali-bega.

Na konferenciji za medije Burak je rekao da je znao da u Srbiji ima mnogo fanova i da ljudi gledaju njegove serije, ali da nije verovao da je toliko omiljen.

- Oduševljen sam i fasciniran dočekom, ovo je fantastično i nezaboravno, doći ću ponovo iduće godine. Voleo bih da dođem svake godine, ali to ne zavisi samo od mene već i od vas. Ako i dalje budete gledali moje serije i filmove, ako me opet pozovete, eto mene ponovo, hvala vam mnogo - rekao je Ozčivit naglasivši da su jela u Novom Pazaru fantastična i da mu se, nakon što je ceo dan uživao u novopazarskim specijalitetima ne ide iz ovog grada.

POVEZANE VESTI

Nedelja 10.04.2016. 20:53
Само гледам ових дана колико се на ТВ програмима придало на значају овог гаравог Балавог Бега илити Бурека О. И то још планетарно популарног?! По чему то планетарно, ако Бога знате?! Популаран је код доконих пензионерки или домаћица које прате таква ср-ања од се-рија које се не држе историјскиг чињеница већ су продуцентски мајсторски упаковане у раскошне костиме са љепушкастим глумцима !!!
Nedelja 10.04.2016. 20:55
Чему хистерија у граду ако је дошао Балави Бег?Заиста не схватам чему толика помпа око једног љепушкастог Турчина јер оваквих у градској чистоћи са метлом и кантом има охо-хооо......
Nedelja 10.04.2016. 21:00
Срам вас било због наслова, у мојој кући се не гледају такве сплачине од назови се-рија...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online