Četvrtak 23. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 26.05.2010.
20:16
Vestionline A

Šta će nam pevati Elton Džon?

Sir Elton Džon, zajedno sa svojim bendom, započeo je evropsku turneju u okviru koje će 3. juna nastupiti i u Beogradskoj areni. Svi koji budu tamo, mogu već sada da saznaju šta će Elton pevati, pošto je spisak pesama već poznat....

Konačno stiže u Beograd : Sir Elton Džon
 

Elton će u Beograd stići na dan koncerta, 3. juna, privatnim avionom, a vreme sletanja njegov menadžment još drži u tajnosti. Ono što je sigurno je da je Sir Elton tražio specijalnu limuzinu koja će ga sačekati na aerodromu i odvesti pravo u Beogradsku arenu u kojoj će ga sačekati garderoba opremljena kao ekskluzivni apartman i specijalna soba samo za njegovih 10 kofera garderobe.

Na koncertu u Beogradskoj areni svi posetioci uživaće u sledećim Eltonovim hitovima:

 

* Funeral for a Friend
* Love Lies Bleeding
* Saturday Night's Alright (For Fighting)
* Levon
* Tiny Dancer
* Philadelphia Freedom
* Goodbye Yellow Brick Road
* Daniel
* Rocket Man
* I Guess That's Why They Call it the Blues
* Take Me to the Pilot
* Sacrifice
* Don't Let the Sun Go Down on Me
* Sorry Seems to be the Hardest Word
* Candle in the Wind
* Bennie and the Jets
* The Bitch Is Back
* I'm Still Standing
* Crocodile Rock
* Your Song

Elton Džon je titulu viteza Britanskog kraljevstva dobio 1997. godine zbog svog doprinosa kampanji u borbi protiv SIDE a par godina pre toga postao je član Rokenrol hola slavnih. Nagradama Gremi, Toni i Zlatni globus, pridodao je Oskara za najbolju filmsku muziku za animirani film "Kralj lavova“ a od strane "Bilbord“ magazina proglašen je za trećeg najuspešnijeg umetnika svih vremena (ispred njega su samo Bitlsi i Madona).

Na koncertu u Beogradskoj areni svi posetioci uživaće u sledećim Eltonovim hitovima:

Funeral for a Friend, Goodbye Yellow Brick Road, Daniel, Rocket Man, The Bitch Is Back, I'm Still Standing, Crocodile Rock, Your Song i mnogim drugim.

 

Za koncert je prodato više od polovine ulaznica od planiranog kapaciteta a u prodaji su ulaznice po cenama: 3.950, 5.950, 6.950, 7.950 i 8.950 dinara.

Vrhunac karijere imao je sedamdesetih godina, kada je u Americi održao koncerte na kojima je bilo preko 100.000 ljudi, dobio svoju zvezdu na holivudskom Bulevaru slavnih i sa Džonom Lenonom snimio duet koji je izveo na Medison Skver Gardenu. Inače, Elton drži rekord u broju koncerata u ovoj prestižnoj dvorani.

Ovaj ekscentrični muzičar priznao je da je prošao kroz pakao narkomanije tokom mladosti iz sopstvene nesigurnosti:

“Upotreba droge činila me je sigurnijim, mislio sam da postajem bolji čovek kada sam nadrogiran. Oterao sam od sebe sve prijatelje i bio sam okružen narkomanima. Šmrkao sam mnogo i uvek sam hteo što više. Na kraju dana nisam mogao da zaspim, mislio sam da ću dobiti infarkt”, izjavio je Elton o svom ranijem životu.

Prekretnicu u njegovom životu načinilo je upoznavanje sa dvanaestogodišnjim dečakom koji je oboleo od side preko transfuzije krvi.

"U kraju u kojem je stanovao, zabranili su mu da ide u školi i bude u kontaktu sa drugom decom. Tada sam rekao sebi: Šta ti hoćeš, imaš sve što poželiš,  a žališ se što su ti ružne tapete u hotelskoj sobi! Bio si dobar i fin mladić a sada si uobraženi narkoman! Tada sam se u sekundi otreznio.” Ubrzo, počeo je da se bavi i humanitarnim radom i kako je izjavio, nikada neće biti star da prestane time da se bavi

"Još želim da probam nešto novo, da napišem dosta pesama, sakupim još mnogo novca za pomoć obolelima od AIDS-a. Tek sam devetnaest godina trezan. Ne želim da stanem”, rekao je nedavno Sir Elton Džon.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online