Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 20.07.2015.
10:33
Vestionline A

Milićević, Podunavac, DJ Speedy i Jacopo Ferrari hedlajneri "Techno Drive"-a

Internacionalno poznati DJ i producent Dejan Milićević, začetnik elektronske scene u Srbiji Boža Podunavac, mladi predstavnik tehno zvuka DJ Speedy i specijalni gost iz Italije Jacopo Ferrari hedlajneri su dvadesetočasovnog festivala Techno Drive namenjenog ljubiteljima elektronske muzike, u organizaciji Route 011. Festival počinje u subotu, 25. jula, u 18 časova, a biće održan u letnjoj muzičkoj oazi na Makišu, novom festivalskom prostoru nadomak Savskog jezera, koji se nalazi na adresi Obrenovački drum broj 75.

Route 011
 

Pored hedlajnera, na sceni će se te večeri naći i DJ duo iz Užica Luka Vuković i Ivan Radojević, tehno dama Loco Baby, samLuda i Milovan Stojanović, koji su zaduženi za zagrevanje. Za atmosferu na after party-ju pobrinuće se Concrete DJz, Belgrade Afterhours dvojac Mancha i Mark Panic, Aleksandar Rajić i Dušan Lazović.

- Pozivam sve ljubitelje savremene klupske muzike da dođu na Makiš u subotu, da upotpunimo festivalsko leto u Beogradu trenutno najatraktivnijim DJ lajnapom - poručio je pionir tehno zvuka Boža Podunavac.

Pored poznatih domaćih imena, na ovom festivalu će se našoj publici predstaviti i Jacopo Ferrari, jedan od najperspektivnijih DJ-eva i producenata na italijanskoj sceni.

- Veoma sam uzbuđen zbog dolaska u Beograd. Prvi put ću nastupati u Srbiji i radujem se upoznavanju sa novom publikom. Očekujem dobru muziku i spektakularan provod. Vidimo se na Techno Drive-u - istakao je Jacopo Ferrari.

Posetioci festivala će, kroz interaktivni umetnički sadržaj, moći da učestvuju u stvaranju murala, crtanju grafita i street art-u, zajedno sa mladim umetnicima kreativnog centra Bizzare Bazzare.

Route 011
 

Ulaznice za Techno Drive, po promotivnoj ceni od 500 dinara, mogu se kupiti na svim prodajnim mestima DD Tickets-a i Gigstix-a, a na ulazu će cena karte iznositi 600 dinara. Takođe, u prodaji su i VIP ulaznice po promotivnoj ceni od 1000 dinara, dok će na dan žurke koštati 1200 dinara.

Do novog festivalskog prostora posetioci će moći da dođu i organizovanim prevozom, koji će kretati sa Slavije u periodu od 19 časova u subotu do 6 časova u nedelju, a obezbeđen je i povratak.

Video najava: www.youtube.com/watch?v=LGl1JJBsHqY

www.route011.rs

www.facebook.com/route011

FB event: www.facebook.com/events/390689444389032

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online