Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 21.02.2015.
15:42
24sata.rs A

Najbizarniji pokloni za slavne: Beba, penis, uvo

Oni imaju hiljade obožavalaca i neprestano su u žiži. Obožavaoci zvezdama uglavnom šalju srca, pisma i plišane igračke. Ponekad seksi donji veš. Ali ovi ljudi su dobili poklone koji su im stvorili doživotne traume.

Glumac Džared Leto dobio uvo

Reuters/M. B.

U martu 2013. Džared je otkrio da je najbizarniji poklon koji je ikada dobio bilo ljudsko uvo. Ono mu je stiglo poštom, od obožavaoca.

- Dobijaš obično hrpu divnih stvari. Jednom je neko isekao sebi uvo i poslao mi ga. To je bilo jako čudno. Celo uvo. Potez Van Goga - rekao je Leto i dodao da je uz uvo stigla i poruka: ”Da li slušaš?”

Šta je glumac uradio sa neobičnim poklonom? Probušio je rupu, zakačio uvo na ogrlicu i nosio je. Da, dobro ste pročitali. Kasnije je preko Instagrama apelovao na svoje fanove da ne stavljaju delove svojih tela u kutije i šalju ih njemu.

A za Džej Lo penis

Beta/AP/R. S./Invision

Dženifer Lopez je u januaru prošle godine na kućnu adresu dobila bizarnu tužbu obožavaoca željnog slave. Pevač u pokušaju, Rodrigo Ruiz, je u tužbi naveo da mu je poznata pevačica obećala da će mu pomoći u karijeri ako joj on zajedno sa muzikom koju izvodi pošalje i svoje golišave fotografije.

Tvrdio je da je završio u ordinaciji psihijatra, jer Dženifer nije ispunila svoj deo pogodbe. Tražio je 10.000 dolara odštete, a policiji je rekao da je bio žrtva seksualnog zlostavljanja. Na kraju se ispostavilo da je greškom fotografije svog penisa, Ruiz slao jednoj 53-godišnjoj ženi iz Los Anđelesa.

Najčudniji rođendanski poklon

Obožavateljka sa pseudonimom "Loud Michelle" je svom idolu, gitaristi Stivu Vaju poslala video snimak za njegov rođendan. Pošto mu je ispred torte poželela srećan rođendan, gola žena je najavila: "A sada dolazi glavni deo koji smo svi čekali". Onda je čučnula i počela da duva svećice, ali ne ustima, kao što se očekivalo. Vazduh je ispustila kroz vaginu i ugasila svećice, a objasnila je da "je to bio jedini način da mu iskaže ljubav".

Bjork dobila pismo bombu

Daleke 1996. pevačica Bjork je dobila pismo - paket od 21-godišnjeg Urugvajca Rikarda Lopeza, ali ne u običnoj koverti, već u onoj koja je nosila logo kompanije koja je organizovala njene turneje. U pismu je bila kiselina, a Lopez se nadao da će ista eksplodirati Bjork u lice pošto otvori pošiljku. Želja mu se nije ispunila.

Skotland Jard je razotkrio pretnju pre nego što je stigla na pevačicinu adresu. Kasnije te iste godine policija je pronašla beživotno telo Rikarda Lopeza. Izvršio je samoubistvo. Bjork je javno izrazila žaljenje zbog njegove smrti, a Lopezovoj porodici je poslala cveće i telegram saučešća.

Keši stigao zub

Beta/AP

Pre četiri godine pevačica Keša je od jednog muškog fana dobila zub. Da čitava stvar bude još uvrnutija, ona je preko Tvitera posle toga zamolila obožavaoce da joj pošalju još svojih zuba, da bi mogla da napravi ogrlicu koju je htela da nosi na dodelama nagrada. Za godinu dana joj je stiglo preko 1.000 komada.

Doli Parton dobila bebu

Jedna obožavateljka je toliko volela Doli Parton da joj je ostavila poklon na kućnom pragu.

- Jednog dana smo došli kući i na pragu je bila beba u kutiji sa porukom: "Ja sam Džolin, moja mama me je ostavila ovde i želi da me uzmete". Naravno da smo se prestravili - ispričala je pevačica.

Partonova je pozvala socijalnu službu koja je preuzela bebu.

Pink dobila članstvo u sekti

Reuters/L.B.

Pevačica Pink je pre nekoliko godina dobila set za preživljavanje. U njemu se nalazilo pismo na 16 strana u kojem je pisalo da je pevačica postala članica sekte i da treba da dođe i živi u kući pošiljaoca, a da će kod njega koristiti sve stvari iz seta.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online