Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Četvrtak 31.01.2013.
19:54
Alo A

Din: Sve vas isfrustrirane na*ijem

Dosadna skupština Kantona Sarajevo postala je itekako zanimljiva sukobom dve poznate ličnosti. Zaim Backović, penzionisani general Armije BiH i otac popularnog pevača Dina (Deen), posvađao se s olimpijcem Nedžadom Fazlijom. Backović i Fazlija, poslanici u Skupštini, priredili su nezaboravan šou! A ni sam Din nije ostao ravnodušan.

Fuad Backović poznatiji kao Din
 

Fazlija je optužio Backovića da je suprugu i mlađeg sina zaposlio u BH Telekomu, a da mu je stariji sin Din "kvaziumetnik koji na račun Kantona studira u Italiji".


- Backović Fuad, od oca Zaima, bio je najbolji učenik u osnovnoj školi, završio je dve srednje škole, a zatim otišao da studira na najprestižnijem svetskom univerzitetu. Prvu pesmu snimio je kad mu otac nije bio u Sarajevu, 1994. godine, kada sam bio na ratištu u Bihaću. Počeo je karijeru bez moje volje. Moj sin govori četiri strana jezika i nije ga finansirao Kanton, stidite se Fazlija. Od danas ću početi istraživanje o vašem privatnom životu i iskopaću sve detalje", vikao je Backović na kolegu, a izgubio je kompas kada su mu javili da je njegovoj supruzi pozlilo zbog Fazlijinih reči.


- Rekao sam ti za ovo. Jebem ti sve, a ako joj se nešto desi jebaću vam sve - poručio je Backović i napustio sednicu.


Nije dugo trebalo da se oglasi i Din.
- Gospodine Fazlija, ja o vama uopšte ne razmišljam i da nije ekstremno loših sportskih rezultata u vašoj `sportskoj karijeri´ ne bih znao ni da postojite", napisao je Din na Facebooku misleći na katastrofalne rezultate sarajevskog političara na Olimpijskim Igrama u Londonu. Podsetimo, tada je strelac Fazlija nastupio u tri discipline, a najveći uspeh mu je da nije nikoga ozledio.


Za kraj je Din poručio:
"Nabije sve vas neostvarene, isfrustrirane i maliciozne sitne duše VAŠ `Dežurni Peder´ Din posred vaše 'nevine' guze, sve redom koliko god vas ima. Finim ljudima se od srca izvinjavam na rečniku."

POVEZANE VESTI

Petak 01.02.2013. 05:30
Stvarno idite u 3PM vi i vaše balije, mudžahedini, ustaše njihov okot što ne vredi crno ispod nokta i njihov životopis. Zašto im uopšte dajete prostor u srpskim medijima. Nemojte nam spominjati njigove "generale", bojovnike, "zaslužne", koji su učestvovali u ubijanju ,progonu Srba, rušenju ustavno pravnog poretka SFRJ. Stvarno nemate srama ni grama, ni ponosa, ni osećaja, nemate svoje JA.
Četvrtak 31.01.2013. 22:37
"a najveći uspeh mu je da nije nikoga ozledio. " HAHAHHAAA
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online