Nedelja 28. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Nedelja 05.08.2012.
02:51
Story A

Melani i Antonio: Prevare i poroci za kraj

Nakon mnogih slavnih ličnosti koje su u poslednje vreme isplovile iz bračnih voda, još jedan holivudski par suočava se sa nepremostivim problemima koji će, po svemu sudeći, kulminirati razvodom. Posle ovogodišnjih raskida bračnih zajednica poznatih ličnosti koji su, po rečima američkih medija, poprimili razmere epidemije i neslavnog završetka braka Džonija Depa i Vanese Paradi, Toma Kruza i Kejti Holms, Vere Vang i Artura Bekera, kriza nije zaobišla ni slavne glumačke partnere, Melani Grifit (54) i Antonija Banderasa (51).

Stigli ih problemi: Melani Grifit i Antonio Banderas
 

Do juče skladni supružnici započeli su svoju romansu 1995. godine, kada su zajedno radili na filmu Two Much. Venčali su se godinu dana kasnije i ubrzo nakon toga dobili ćerku Stelu del Karmen Banderas Grifit (16) koja je njemu jedino dete, dok ona iz braka sa Stivenom Bauerom ima sina Aleksandera (18), a u zajednici sa Donom Džonsonom dobila je ćerku Dakotu (23). Oba glumičina prethodna braka navodno su se završila iz istog razloga – zbog njenih brojnih poroka od kojih nije mogla da pobegne. Naime, poznato je da je Melani već kao mlada zapala u probleme s alkoholom, drogom i tabletama. Ni tokom šesnaest godina dugog braka s Antonijom to joj nije pošlo za rukom, a zbog toga su neretko imali žučne nesporazume i svađe.

- Nikada nismo poricali i uvek smo otvoreno govorili o Melaninim problemima koji su uključivali zavisnost o drogama, alkoholu i tabletama – izjavio je Banderas prošle godine za američke medije.

Čak i nakon mnogih terapija, rehabilitacija i savetovališta koja je ovaj bračni par posetio, u javnosti su se pronosile glasine kako je njihov brak izuzetno ugrožen i da neće opstati ukoliko se Melani potpuno ne izleči.

Ipak, ni glumičina zavisnost nije jedina nevolja u njihovom odnosu koja je dovela do kraha ljubavi. Već duže vreme američku štampu pune naslovi o Antonijovom neverstvu. On je u martu ove godine fotografisan kako uživa u Kankunu u društvu nepoznate plavuše, a već u aprilu tokom Kanskog festivala viđen je da flertuje sa dve egzotične lepotice.

- Melani je u haosu. Ne samo da postoji opasnost da izgubi ljubav svog života, već je i njena karijera gotova, dok je Antonio i dalje zvezda u usponu - rekla je za National Enquirer jedna glumičina prijateljica dodajući da su se odnosi dvoje glumaca posebno pogoršali nakon priča o glumčevom neverstvu.


- Ljubomora je već godinama izjeda i ne verujem da i dalje može živeti u strahu od njegove prevare – dodao je isti izvor.

Melani se u prošlogodišnjem intervjuu za američki magazin People prisetila kako je izgledao njihov prvi susret.

- Prvo što me je pitao bilo je koliko imam godina. Odgovorila sam mu da je to nešto najnepristojnije što je mogao da kaže! Ali, ipak je bilo nečega u vezi s njim, što I dalje postoji. Jednostavno ga volim - rekla je Griffithova koja je nedavno uslikana na ulici bez burme na ruci. I mada nijedno od aktera emotivne sage to nije potvrdilo a ni demantovalo, sve glasnije spekulacije o razvodu, u kojem će se, ako do njega dođe, deliti oko 50 miliona dolara koliko iznosi imovina stečena u braku, čini se da će ovo ipak biti kraj dugogodišnje ljubavi ovog para. Ostaje samo da vidimo šta će biti sa tetovažom na glumičinoj desnoj ruci, na kojoj je u srcu ispisano Antoniovo ime.

POVEZANE VESTI

Nedelja 05.08.2012. 05:25
melani udaj se za mene posle, pa cemo zajedno da cirkamo,pusimo vutru i da se zaebavamo ! i krckamo tvojih 25.000.000 us !! $ !!
Nedelja 05.08.2012. 07:48
Sudeći po holivudskom običaju, Banderas traži nešto mlađe.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online