Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Ponedeljak 02.07.2012.
08:01
Večernje novosti A

Jel idete na Egzit?

Za desetak dana otvaraju se kapije 13. "Egzit“ festivala na Petrovaradinskoj tvrđavi.

Muzički festival „Egzit“ otvoriće svoje kapije za nešto manje od dve nedelje
 

Pripreme se privode kraju, a euforija je odavno počela. Najviše zbog nastupa planetarno popularnih bendova „Gans end rozis“, „Djuran, Djuran“, „Nju order“, kao i zbog tradicionalno dobrog četvorodnevnog provoda.

FALŠ ULAZNICE

 

IZ „Egzit“ tima upozorili su da su se pojavili preprodavci i falsifikatori ulaznica za festival na društvenim mrežama i apelovali na posetioce da karte kupuju samo na zvaničnim mestima.


- Čak i ako falsifikovane ulaznice izgledaju kao prave, ulaz na „Egzit“ sa njima neće biti moguć jer je isključivo validna naša baza podataka - saopštili su organizatori. -Podaci iz naše baze moraju da se poklapaju sa bar-kodom na ulaznici, što je u slučaju falsifikovanih ulaznica nemoguće.

Osim pomenutih glavnih zvezda trinaestog „Egzit“ festivala, na Petrovaradinskoj tvrđavi će od 12. do 15. jula nastupiti i moćni „Gošip“, rokenrol atrakcija „Volfmader“, senzacija „Buraka som sistema“, dok će na Dens areni pevati Riči Hotin, Mis Kitin, Art Department, Maseo Pleks, Lusijano, Ribut Lajv, Keni Larkin, Robert Diec i Majan Nidam. Najspektakularniji provod upotpuniće akrobate, igrači i igračice, svakodnevni maskenbali, zabavljači, ulični performeri, specijalni efekti, „Egzit“ frizeraj, „Egzit“ masaža i još mnogo toga.

Prava poslastica za sve voajere biće Peep shonj Stage, ali samo za starije od 18 godina. Osim svakodnevnih projekcija erotskih umetničkih filmova, bina će predstaviti intimnu atmosferu okrenutu čulnim uživanjima i hedonizmu. Najerotičniju muziku na festivalu uveličaće i erotski nastupi plesačica.

Iz „Egzit“ tima poručuju da se ulaznice za sva četiri dana festivala prodaju po promotivnoj ceni od 6.990 dinara do ponedeljka, 9. jula, dok će dan kasnije komplet karata koštati 10.990 dinara. Studenti i srednjoškolci takođe mogu do 9. jula da nabave ulaznice s popustom, po ceni od 5.490 dinara. Dnevne ulaznice za festival dostupne su po cenama od 3.290 dinara za četvrtak, petak i nedelju, odnosno 3.490 dinara za subotu, a ove cene važiće do početka festivala.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 02.07.2012. 08:58
НИ У ЛУДИЛУ !!! Ово је специјалан рат против српства и православља с циљем да нам се потпуно уништи оно мало изворне народне музике . Да имамо праве Србе домаћине на власти овакви фестивали би били забрањени . Ово је подмукао план да се Војводина покаже да је другачија и " европејскија " од остатка Србије и да се једног дана и одвоји !!!!
Ponedeljak 02.07.2012. 09:20
Ne sme se zaboraviti uloga 0-og Exita 2000.god.koji je trajao 100 dana besplatno sa izvanrednim programom!Nazvan EXIT simbolično je asocirao na izlaz mladih iz homogene sredine, i pomogao Otporu da svrgne poslednjeg Jevropskog diktatora.Narednih godina menadžerija je pokazala svoju snagu i znanje da od političke kampanje napravi najbolji Istočnoevropski festival, s ciljem uvećavanja sopstvenog kapitala i uveseljavanja domaćih i ino gostiju po "pristupačnim" cenama.Obzirom da se na Exitu osećam kao ovca kojoj čupaju runo sa svih strana, ove godine ću preskočiti žurku, i pare potrošiti na pivo,špricer i molotovljeve koktele! Jesen će biti vruća!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online