Nedelja 28. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Subota 21.04.2012.
09:29
Vestionline A

Kežman: Sa ženom nisam već dve godine!

Razvod, ali ne sudski! Ono o čemu se već neko vreme šuška, sada je i potvrđeno iz prve ruke! Bivši fudbaler Mateja Kežman je odlučio da za Alo otvori dušu i konačno ispriča istinu o svom razlazu od supruge Emilije.

Mateja je otkrio kako sa ženom nije u emotivnoj vezi već dve godine, ali da to ne znači da nije s njom u prijateljskim odnosima.

Razvod je jedna normalna stvar: Kežman
 


- Razvod je jedna normalna stvar koju je proživelo milion ljudi. Petnaest godina živim u inostranstvu, gde su takve stvari normalne, pa mi nije jasno zašto je to toliki bauk sada u Srbiji - rekao nam je Kežman, koji je potvrdio da je slobodan.
 

- Ja živim sam četiri i po godine, a već dve godine nemam nikakvu emotivnu vezu, ni sa Emilijom, ni s nekom drugom. Moja porodica i prijatelji su, naravno, bili upućeni u to, tako da njima sad ovo saznanje iz novina nije nikakva novost. Naravno da se sada poštujemo zbog dece i da smo ostali u prijateljskim odnosima. Nama i jeste u interesu da našoj deci bude dobro. Dakle, mi više nismo zajedno, ali nismo razvedeni jer ta papirologija nije bitna - rekao je Kežman i demantovao da je jednoj navodnoj ljubavnici bio sponzor, o čemu su pisali pojedini mediji.

- Nikome nisam kupovao ni stan ni kola. To zaista nema veze sa životom. Slobodan sam i nemam devojku, tako da imam pravo da vodim svoj život onako kako hoću - iskreno nam je ispričao bivši fudbaler.
 

Inače, dobro obavešten izvor je za "Star" ispričao da Matejina bivša životna saputnica Emilija više nije mogla da podnese njegove preljube.

- Dosta mi je svega, ne mogu više da trpim njegove ljubavnice, javnu bruku i da se pri tom on pretvara kako je najpošteniji na svetu - preneo je reči Kežmanove žene dobro obavešten izvor pomenutog nedeljnika.

"Marina Tadić mi je drugarica!"

 

Šuškalo se da je Mateja već neko vreme s pevačicom Marinom Tadić, što je Mateja demantovao!

- Stvarno mi je muka više da pričam o tome. Marina je moja drugarica, i to je sve! Pa ona se dugo godina zabavljala s mojim dobrim prijateljem, tako da bi to zaista bilo degutantno. Neverovatno mi je da ako s nekim popijem piće, slikam se ili izađem, da se pomisli da smo u ljubavnoj vezi. U inostranstvu, gde sam živeo petnaest godina, normalno je da se imaju drugarice! - završio je Mateja.

Da priča bude interesantnija, supružnici u rastavi su u junu prošle godine proslavili desetogodišnjicu godina braka, a pre toga je Emilija bila u poseti Mateji u Hongkongu, gde je tada igrao, i to bez dece! Tim povodom je nekadašnja uzdanica FK Partizan izjavila za "Hello" da se nada da nikada neće napustiti svoju porodicu.


- Kada je reč o karijeri, u ovom trenutku ne mogu ništa konkretno da kažem. Mogu samo da napomenem da ukoliko se sve kockice slože može da se desi da više nikada ne napustim porodicu i Beograd. Svima nam je najveća želja da se više ne razdvajamo. Sigurno je da ćemo organizovati proslavu povodom desetogodišnjice braka, koja je 9. juna. Još ne znam kakvu, možda će biti za uži krug prijatelja ili samo za nas dvoje, a supruzi ću svakako prirediti i iznenađenje - izjavio je tada sportista.

Inače, Kežman i Emilija imaju troje dece. Da se podsetimo šta je pričao ne tako davno...

A ovo?

Kežman dvaput pijan za pet dana!

- Zahvalan sam svojoj supruzi što mi je za pet godina rodila troje zaista divne dece, a s obzirom na to da sam često menjao klubove, to joj nije bilo nimalo lako. Ona je veliki borac i zbog mojih obaveza uglavnom je sama brinula o njima, a svako ko me dobro poznaje zna da bih za svoju porodicu sve uradio. Nadam se da ćemo se Emilija i ja u budućnosti još neki put ostvariti u ulozi roditelja - rekao je bivši fudbaler za magazin "Stori" u maju 2009. godine.

Poslednje televizijsko gostovanje Mateje Kežmana bilo je pre dve nedelje u emisiji "Dobro veče, Srbijo", gde je još jednom istakao koliko mu znače Emilija i deca.
- Veoma mi je važna podrška porodice. Ja sam kao vrlo mlad ušao u tu priču, od kuće sam otišao sa 17 godina, iz Srbije sa nepunih 20. Kad je čovek mlad i sam, sve je mnogo teže. Mnogo mi je lakše što sam imao Emiliju pored sebe, još kada su deca došla, lakše se nosiš sa svim. Sve je lakše kada je neko uz tebe - izjavio je Kežman u emisiji Jelene Bačić Alimpić na TV "Pink".

U svakom slučaju, s papirom ili bez njega, još jedan brak na javnoj sceni je okončan!

POVEZANE VESTI

Utorak 24.04.2012. 07:00
Opet epidemija razvoda.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online