Nedelja 28. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
8
Ponedeljak 19.12.2011.
17:56
Press A

Novi razvod: Bojana ostavila Vladimira Stojkovića

Popularni par Bojana i Vladimir Stojković doživeo je bračni brodolom! Poznata manekenka će već tokom ove nedelje podneti zahtev za razvod braka od srpskog fudbalskog reprezentativca i golmana Partizana.

A nekada su bili srećni: Vladimir Stojković i Bojana
 

Vest da je brak Stojkovića u krizi, poznati par je do sada u nekoliko navrata oštro demantovao, a pravi razlozi ljubavnog razdora do danas nisu bili poznati. "Press" od izvora bliskog paru saznaje da Vladimir navodno Bojanu već neko vreme vara sa mladom Beograđankom sa Vračara. Kada je prevara otkriveno, Bojana je rešila da stavi tačku na njihov brak i zahtevala je da se Vladimir iseli iz zajedničkog stana na Vračaru i napusti nju i sina.

- Već dve nedelje Partizanov golman boravi u "Teleoptiku" u Zemunu i čeka da se situacija sa Bojanom sredi. Međutim, ona nema nameru da mu oprosti i već je spakovala sve njegove stvari. Sa advokatom koga je angažovala sastavlja tužbu protiv njega i zahtev za razvod braka - otkriva izvor i dodaje:

- Bojana je prestala da se druži i da učestalo posećuje gradska dešavanja, u čemu je ranije nije sprečavalo čak ni majčinstvo. Duže vreme je sumnjala da je Vladimir neveran budući da je često posle treninga i utakmica ostajao u gradu i po celu noć, dok je ona ostajala kod kuće i brinula se o Lavu. Nedavno je saznala da je Vlada sa jednom izuzetno atraktivnom devojkom sa Vračara, a njih dvoje su zajedno viđeni i u jednom beogradskom klubu. Bojana je odmah reagovala i od supruga zahtevala da joj kaže istinu i prizna prevaru. Međutim, on to demantuje i kaže da njoj neko puni glavu glupostima - kaže dobro upućeni izvor.

Bojana nije bila raspoložena da priča, samo je kratko izjavila:

- Ne želim da komentarišem svoj privatni život za medije niti vaša saznanja - bila je izričita Bojana, dok se njen suprug u toku jučerašnjeg dana nije javljao na telefon.

Bojana i Vladimir Stojković venčali su se u junu 2009. godine u crkvi Ružica na Kalemegdanu.

Bojana sa Vladom Mandićem?

 

Na rukometnoj utamici između RK Vojvodine i RK Partizan, VIP loža novosadskog SPENS-a imala je jednu zanimljivu gošću. Naime, u VIP loži je sakrivena tamnim naočarima sedela Bojana Stojković, još uvek zvanično žena golmana FK Partizan Vladimira Stojkovića.

 

Bojana je sedela u društvu Ljube Jovanovića, nekadašnjeg dečka Nataše Bekvalac i najboljeg druga Vlade Mandića! Ring a bell? Bojana čiji je brak u postupku razvoda, u vezi je sa Vladom Mandićem, zavodnikom čiji je broj poznatih dama sa srpske javne scene sa kojima je bio - skoro trocifren! 

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 19.12.2011. 20:01
A sta si ocekivao kada si ozenio k****?! Jeste da je poznata, ali nikako kao manekenka. Kako cevek upropasti svoj zivot?! Pogresan klub, pogresna zena... tragedija...
Ponedeljak 19.12.2011. 23:20
A jbt. koja mlada sa ovim groznim silikonima sva je ofucana kao njena faca
Ponedeljak 19.12.2011. 23:18
Fudbaleri po obicaju zene manekenke, pevaljke i sl. Poznato je da im je sva pamet u nogama pa zato ova vest nije ni neko iznenadjenje. Ko sto rece ovaj covek :"ozenio k..u nemam vise komentara.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online